Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatot ( 300km a táv) bevàllalnàtok ha egyébként minden szuper és mindenben megfelelő a férfi?
Nálam most ez a helyzet… csak a körülmények nem egyszerűek.
Nekem saját házam van, de vidéken ( megyeszékhely 15km) ő albérletben él egy megyeszékhelyen. Az én munkaviszonyom határozott de hosszabbítani szoktak. Szeretem is bár lehet találnék ott is melot.
Nagyon oda akar csalni, de én ha eladom a házat az oda kevés bármit kezdeni , de itt nem maradhat üresen…csak tönkremenne. Faluban meg az albèrletezés nem megy, nemtudnám kiadni.
Sokat dilemmázok….. érdekelnének pro és kontra tapasztalatok.
35 éves vagyok a férfi pedig 37
"ha egyébként minden szuper és mindenben megfelelő a férfi"
Ezt mi alapján mered ilyen biztosan kijelenteni? Éltetek együtt folyamatosan akár csak egyetlen hetet vagy hónapot? (Igazából még ez is rettenetesen kevés lenne.) Mert az, hogy a találkozások, esetleg együtt töltött hétvégék alatt minden tökéletes, nem mérvadó. Egyáltalán mióta ismered? Mennyit tudsz a múltjáról, a családjáról stb.?
Ne vedd bántásnak, csak egy esetleges kvanagy pofára eséstől "védenélek"...
Már több időt töltöttünk együtt.
Ismerem a családját, ő is ismeri az én anyumat. Én több időt töltöttem ott épp azért mert ott több a programlehetőség mint itt….
Múltját ismerem, az ex feleségét is pl…. Tudom hol dolgozik kikkel
Nem tartok átveréstől de amiatt nemtudunk előrébb lépni amit leírtam…
Itt mind a kettőtök allaspontja érthető az a helyzet.
Borsodba én sem mennék semmi pénzért, viszont azt is megértem,ha valaki nem akar onnan saját házból albérletbe menni.
Lehet jobb,ha elengeditek ezt a kapcsolatot.
De másban jol megvagyunk ….
és én elkezdtem ismerkedni a környéken de nem találtam senkit :((
Aztán lesz ami lesz alapon elkezdtem távolabb is ismerkedni aztán így alakult.
Mennyiért tudnád kb a házat eladni ott? :/
Esetleg az nem lenne opció, hogy lakást veszel egy jobb környéken?
Csak egy ötlet, nem feltétlenül a pasi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!