Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők! Nektek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Nektek tetszene egy olyan kapcsolat amiben nem lenne kötelező dolgoznotok (ha akartok akkor persze nem tilos) de a parotok el tud tartani es meg szeretotok is lehetne?

Figyelt kérdés

2024. márc. 20. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sose akartam ilyet, mégis ilyenbe kerültem. Szeretőm mondjuk nem lehetne, de nem is vágyom rá. Meg az azt csinálok amit akaroktól is messze vagyok egy nagy házzal, meg 4 gyerekkel... De egyébként van mashonnan jövedelmem, szóval teljesen kiszolgáltatva se vagyok, meg van tizenév munkaviszonyom, ugyhogy szükség esetén barmikor eltudnék menni dolgozni.

De olyan pasi alapból nem kellett volna aki "megengedi" hogy legyen szeretőm. Az milyen barom már?

2024. márc. 20. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Ebből az jönne le, hogy a párom is szeretőt tartana. Persze, alapvetően amúgy szívesen lennék hivatásos anyuka, de nekem aztán nem kell szerető, és a páromat is otthagynám, ha neki lenne...
2024. márc. 21. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem. Nem lenne kötelező dolgozni - ha engedi, hogy dolgozzak, édes mindegy. Nekem ezzel a "szeretőt engedélyez nekem" dologgal lenne bajom. Sértőnek tartanám, mert monogám vagyok (pont ezért olyannal jönnék össze, akit szeretek és aki tetszik nekem).
2024. márc. 25. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!