Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nektek tetszene egy olyan kapcsolat amiben nem lenne kötelező dolgoznotok (ha akartok akkor persze nem tilos) de a parotok el tud tartani es meg szeretotok is lehetne?
A szeretős pontot leszámítva igen, tetszene, ha jól áll a férfi és azt csinálok mellette, amit akarok. Egyébként dolgoznék úgy is.
De ilyen cuckold fétises nyomi nem kellene akkor sem, ha csilliárdos.
Nem. Mi van ha megcsal vagy megver vagy meghal vagy elveszti a munkáját?
Másoktól függeni őrültség.
Hogyne, és gondolom a pasi adonisz és amellett hogy elnézi a megcsalást, ő maga monogám és csak engem akar 😀
Szerintem nincsenek nagy igényeink. Elég, ha a pasival együtt dolgozunk meg mindenért, ki-ki a maga lehetősége szerint, kölcsönös a szeretet-vonzalom és rend van a toronyban mert nem gondol ilyen baromságokat.
Mi az, hogy Kötelező, meg tilos, nem tilos?? Minden ember maga dönti el, hogy dolgozik e! A pasi nem a gazdája a nőnek, hogy majd ő elmondja, hogy mi kötelező, mi nem. Nyilván, ha valakinek meg nem tetszik a másik életmódja, akkor nem kell vele lenni...
Na és ki mondja, hogy egy pasinak kell eltartania? Egy nő lehet úgy is munka-szabin, hogy eltartja magát..
Én lennék ilyen kapcsolatban, ha amúgy szeretnénk egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!