Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen nem volt még soha kapcsolatom, ez hatalmas hátrány?
Sosem volt még párom. Nem azért, mert nem kellettem volna fiúknak, férfiaknak, hanem azért, mert én nem éreztem magamat elégnek egy kapcsolathoz. Főleg az élethelyzetem miatt.
A gimit otthagytam, majd estin fejeztem, sok ideig nem kaptam munkát, 2 elkezdett egyetemet is otthagytam 1 félév után, szégyelltem a helyzetemet, nem éreztem magamat alkalmasnak egy rendes, felnőtt párkapcsolatra. Nem mertem felvállalni sosem a valós problémáimat, életemet, ezért inkább kerültem az ilyen helyzeteket.
Most 24 éves lettem januárban, végre lett munkám (sok év semmittevés után, ami tudom, ciki, de most kezdem nyeregben érezni magamat). Mellette levelezőn tanulok egy szakmát, ami végre tetszik. Most érzem azt, hogy fel merném vállalni magamat egy férfinak, a családjának, hogy elég vagyok.
Mekkora hátrány ez, hogy még sosem volt kapcsolatom 24 éves létemre, és mekkora hátrány lenne az, ha tudnák, hogy évekig nem dolgoztam, fogalmam sem volt mit kezdjek az életemmel?
Ha a fent említetteket nem nézzük, semmi baj velem, ápolt, csinos, kedves lány vagyok. (Annak tartom magamat.)
Szépen kérlek benneteket, ne írjatok társkeresési célzattal nekem, a kérdésre válaszoljatok.
Ne viccelj. Fiatal nő vagy, ráadásul "szennyes" nélkül, tehát még nem volt szerencséd sokszorosan csalódni. Nincs gyereked, nincsenek idióta exeid, mentális problémáid, az hogy nem tudtál eddig mit kezdeni az életeddel, ne zavarjon. A legtöbben így vannak ezzel akár egész életükben.
Az egziszetnciád, végzettséged nem különösen érdekel egyetlen férfit sem, a lényeg, hogy jó társaság, kedves, gondoskodó, normális nő legyél. De szerintem ez meg is van, szóval ne aggódj, előtted a világ.
Becsüld meg magad, mert inkább ritkaság, ha valaki ennyi idősen nem a "rißanckodásban" éli ki magát és soha nem is tette ezt.
Inkább előnyös mint hátrányos a te helyzeted nőként.
"Nincs gyereked, nincsenek idióta exeid, mentális problémáid"
Hát, azért akinek a 15-től 24-ig tartó közel tíz évében nem sikerült még egy rövid kis kapcsolatot sem kialakítani a nemmel, arra nem mondanám, hogy mentálisan nincs problémája. Ott vannal bizony gondok a fejben, amit mindenki tud, szóval felesleges ez a sz*r szöveg, hogy lwgalább nem rib*nc, mert nem csak ez a két véglet van, akin 25 éves korára átment a város, meg akinek semmilyen tapasztalata nincs.
14-es: igen, mert a nők szereti kazt hinni, hogy minél több srácnak "megvoltak" annál értékesebbek... de nem, pont fordítva van. Olyan ez mint a használt autó. Oké, nincs vele gond, e azért mégiscsak jobb először használni egy új autót nem?
Nyilván senki nem várja el, hogy 25 évesen szűz legyen a csaj, de ettől még nem lesz vele semmi gond sem. Mert nem tudott "felmutatni" egy kapcsolatot sem. Mégis ki a pitsának kéne felmutatnia bármit is? Ha szüzen halna meg akkor talán kevesebbet ér mint ember? A végén pontok járnak a kapcsolatokért, a házasságért, meg a leszopott farkakért vagy mi a bánat?
Férfiaknál meg a betömött puncik száma ér majd valamiféle "top scores" táblázatban helyezést? Ne legyél már idióta...
Nekem ez egyáltalán nem lenne gond. Az se zavarna, hogy most találtad meg az első rendes munkahelyed. Az pedig külön tetszene, hogy mellette tanulsz és szeretnél fejlődni.
A szüzesség pedig még akár pozitív is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!