Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a kategóriában tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategóriában tényleg már csak 3 kérdés létezik?

Figyelt kérdés

Mennyit kell keresnem hogy legyen nőm? Gáz ha egy férfi/nő otthonlakik? Minden nő csak a pénzre megy?

Kedves gyakori kérdések adminok! Miért lehet ugyanazt a kérdést 100x is kiirni?

2024. márc. 19. 10:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer egy aranyásózós kérdezett valami okosságot, normális hangon válaszoltam.

Úgy lehordott mindennek hogy végül jelentettem és törölték 10-15 alpári válaszát.

Hogyan lehetne olyannak segíteni aki támad és forr benne az indulat a nők iránt.

Én sajnos vagy szerencsére nem vagyok szakember,és itt sokan nem azok.

2024. márc. 19. 22:47
 22/33 anonim ***** válasza:
10%
Szakember nem vagy, de legalább a házmester tempó az megy.
2024. márc. 19. 22:49
 23/33 anonim ***** válasza:
10%

Azért ezek a fő kérdések, mert ezek a legnagyobb gondok.

- Mennyit kell keresnem kaliberű kérdések azért léteznek, mert manapság a sz*ros dohiboltos/takarító/ügyintéző csajnak is legalább 500e forint a beugró fizetés.

- Nő/férfi otthonélés, a kettős mérce működik. A férfi 24 évesen már rendelkezzen ingatlannal, de az nem baj, ha a nő 32 évesen is otthon rohad az anyjáékon élősködve és várja a megmentő férfit.

- Minden nő csak a pénzre megy, ez egyértelmű tény. Nekem volt olyan exem aki 280at keresett, azt 4x akart menni nyaralni de otthon élt az anyjáékkal.

2024. márc. 20. 06:12
 24/33 anonim ***** válasza:
66%

Ezek baromságok.

Nekem is volt exem akinek én kevés voltam, a fizetésem, és ezért maradt a szüleivel inkább és nem költözött össze velem.

De ez számomra nem azt jelenti hogy minden pasi pénzéhes.

Pedig sokan megkérdezték ismerkedéskor hogy a szüleimnek jól megy e a vállalkozás.

Na és a férjem az egyetlen aki nem kérdezte meg.

De nem mondhatom hogy a pasik aranyásók.

Pedig volt aki csak vacsizni meg szexelni akart nálam.

2024. márc. 20. 06:26
 25/33 anonim ***** válasza:
64%
Szóval nemcsak én unom a folyamatosan ismétlődő kérdéseket. Amit még gyakran kérdeznek és ugyanolyan unalmas azok: Kell-e joksi a csajozáshoz, meg mi fontosabb a belső vagy a külső? Egyébként tényleg nem kéne általánosítani egyik nemről sem, mindenkinek más fontos. Lehet, vannak aranyásó nők, de nem mindenki az, ahogy vannak lusta férfiak is, de nem mindegyikük az, és pont. Tényleg uncsik a mindenkire rárúzott általánosként elkönyvelt feltételezgetések. Ismerkedni kell, aztán majd kiderül, ki milyen, kinek mi fontos. Ha nem felel meg, tovább kell lépni és ennyi.
2024. márc. 20. 11:39
 26/33 anonim ***** válasza:
75%
30-as, az agyhalott kispajtasaid nem segitsegert jonnek ide. Ahhoz, hogy segitseget kapjanak regisztralni sem kell. Eleg rakeresni a korabbi kerdesekre, es millio valasz lesz ra. Ide hergelni jottok, hulyrt jatszani jottok, kepyelen baromaagokat hajtani jottok. De oke tegyuk fel, nagyon nagyon szeretnel feltenni egy kerdes, hogy x osszeg eleg e a csajozashoz? Nem lenne egyszerubb megkeresni a korabbi kerdesek kozott, ahol 10000 ugrasokkal kb 1 millio nettoig mar az osszes fel lett teve? De egyszerubb lenne, ha valoban erdekelne a valasz. De teged nem erdekel, behantod a kerdest, majd magzati pozba kuporodva jajagatsz, hogy jajajaj, megint rugdalnak. Es mar teszed ks fel a kovetkezo kerdest. Mi a tanulsag, amit le kene vonnod? Az, hogy hiaba a kerdes, ha az agyi kapacitasod keptelen feldolgozni azt, hogy ebben a kozegben ne tegyel fel ismetlodo kerdeseket. Mi a tanulsag a valaszadok szamara? Az elso gyanus jelre lincselni kell a nyomorult stockholm szindromas idiotat. Szorakozasnak ez is megteszi, ha ertelmes kerdest nem talal az ember. Amugy meg sok visszajelzest kaptam, amiben megkoszontek a segitseget. Egyik se incel kerdes volt. Te tenyleg nem veszed eszre magad, hogy itt kozutalat targya a bargyu incel eszmek terjesztese? Vajon mi kene meg ahhoz, hogy eszrevedd? Talan egy moderator, akkor nem pocegodornek hasznalnatok az oldalt.
2024. márc. 21. 00:08
 27/33 anonim ***** válasza:
42%
26: Persze ha ti "morálisan felsőbbrendűek" és tisztábban látók nem válaszolnátok és értékelgetnétek minden egyes kérdés alatt, hanem ignorálnátok, akkor idővel megtizedelődnének, vagy akár el is tűnnének, mert már nem lenne érdekes. De ha egyből ugratok minden egyes ilyen kérdés alá kommentelgetni és értékelni, akkor ne csodálkozzatok, hogy ez van.
2024. márc. 21. 06:52
 28/33 anonim ***** válasza:
60%
Forditva mukodik. Ha idejon egy incel idiota kiir egy kerdesnek alcazott allitast, majd atjelentkezik a masik felhasznalojaval odakommentelgetni, akkor ottmarad a szemet. Azok akik idetalalnak az oldalra, azok olyan valaszokat keresnek, amik hasznossak. Nem lehet azt a latszatot kelteni, hogy ezek a baromsagok nemcsak elturtek, hanem egyenesen tamogatottak. Ezert vannak az eles reakciok. Ha a moderatorok nem teszik a dolgukat, akkor majd a kozosseg megoldja a sajat eszkozeivel. Te is ilyen szerencsetlen balfasz vagy, latszik a pipaidon. Nem a csunya, gonosz nok babraltak ki veled, hanem a gondolataid minosege a csapnivalo. Es hiaba akarod itt a sokszinu meg focsapastol eltero velemenyedet hangoztatni meg elvarni masoktol, hogy toleraljak, ez nem igy mukodik. Zero tolerancia van a fajtaddal szemben, amit nem akarsz belatni. Akkor majd megszokod.
2024. márc. 21. 09:10
 29/33 anonim ***** válasza:
21%
28: Tehát gyakorlatilag beismered, hogy több profilról értékelgetitek páran a válaszokat csak azért, hogy ha valaki "külsős" idetéved, akkor azt lássa, hogy a ti álláspontotok a népszerűbb, a "helyes", az inceleket pedig mindenki megveti? Ez legalább őszinte volt. Beteges, de őszinte. Ja és nem, nem vagyok incel, de a ti torz világképetekkel és férfigyűlöletetekkel ugyanúgy nem értek egyet. A pipáim száma pedig nyilván ezért ennyi, de ha már őszinteség, ez a profil külön arra van tartva, hogy a számotokra is kedvezőtlen véleményemet leírjam vele. Szóval nyomd csak a pirosat az összes létező profilodról, ha neked úgy jobb. Azzal is csak a válaszom első felét igazolod.:)
2024. márc. 21. 09:28
 30/33 anonim ***** válasza:
62%

28

Kereslet-kínálat. Ha nem lenne kereslet, akkor megunnák egy idő után.

2024. márc. 21. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!