Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik liga,saját szint , kategória ?
Mert a zsanere a mackos pasi mert akkor erzi biztonsagban magat ha egy jo magydarabb pasija van ...
18 evet eltem le egy hozzam kulsoban abszolut nem illo pasival... (Elhunyt mielott mas gondoltok)
A kapcsolatban a hasonlosag inkabb a szemelyisegben fontos es az ertekrendben nem a kulsosegben.
Ez a szintezes butasag. Szerintem olyanok talaltak ki akik alapban nem tul sikeresek a parkereseben valamire kellett fegni h miert nem sikerult. Illetve igy masra lehet tolni a sikertelenseget.
Amigy erdekes h a noket ez nem igazan erdekli. Azt valasztjak akik nekik bejon szinttol fuggetlenul.
180 cmhez a 100 kg nem dagi ha jol oszlik el. Inkabb testes. Melot meg lehet valtani es tanulni is barmikor. Az rajtad all!
Igen, van, de nem feltétlenül úgy, hogy csak szép a széppel, diplomás a diplomással, stb., mert különböző embereknek különböző értékek különböző mértékben számítanak. Azért lehet látni olykor dagi pasit csinos nővel, meg fordítva is.
Viszont te nem alacsony vagy, hanem elhízott - ergo tehetnél ellene. Szóval, ha neked a csinos, vékony lányok jönnek be, miért nem fogysz le? Nagyobb merítésből lenne esélyed párt találni, az tuti.
6# nem
Dagi?
Mindehol azt hallani 65-70 kg az átlag súly a férfinek, már a 85 re is elhízott diaznóznak!
6-os, sose értettem ezt a primitív érvelési módszert. Amikor alapvető emberi igazságokat hívunk kifogásnak. Nem csak butaság, hanem gusztustalan is.
Mintha azt magyaráznád egy rokkantnak, hogy ő valójában tud járni, csak lusta tenni érte, és inkább kifogásokat keres, meg az orvostudomány diagnózisaira fogja a saját sikertelenségét.
Na de látszik, hogy nő vagy, és fogalmad sincs, hogyan működnek a dolgok. Nem baj, nem is téged akarlak meggyőzni, csak ha valaki hiszékeny olvassa a kommentedet, inkább hozzászólok én is, nehogy a végén elhiggye, és hamis reményeket kezdjen el táplálni az életben.
"Melot meg lehet valtani es tanulni is barmikor."
Hát hogyne... megnézném én, hogy az albérletben élő csóró pasas azt mondja, hogy ő most elvonul fél évre új szakmát tanulni! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!