Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik liga,saját szint , kategória ?
Szerintem inkább az a kétbites ostobaság, ha ronda dagadt férfiként azt hiszed, hogy egy csinos nővel te partyban vagy, aztán nem érted, miért küld el az 50-edik is.
Egyébként hogy jönnek ide az incelek?
#21 nő vagyok, szép és diplomás, és voltam már fülig szerelmes csúnya és nálam képzetlenebb sőt csóróbb pasiba, képzeld el :D
Természetesen az a srác különb volt tőled, mert nem volt ennyire ostoba.
De nekem nyugodtan magyarázhatsz, hülyegyerek.
Ha meg dagadt vagy, akkor fogyjál le, ne itt hisztizzél.
22-es: persze ez simán előfordulhat, de mint mindeben itt is fennál az a tény, hogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN nem ez a jellemző!
Szóval a dagi 100 kilós alacsony faszi, valószínűleg a dagi alacsony 100kg-os nővel fog összejönni.
Nekem is van olyan ismerősöm aki kb. 2 méter magas de szerintem van vagy 150kg a nője pedig egy alacsony, vékony lány és már vagy 10 éve együtt vannak.
De nem ez a jellemző.
A suli legjobb pasija is a suli legjobb nőjével fog összejönni általában. Ahogy a szürke Gizi a szürke Sanyival lesz egy pár.
Szóval a szintek mondhatni megtalálják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!