Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik liga,saját szint , kategória ?
Igen. Mondjuk labdarúgásban van NB1, NB2, stb.
Egyébként: nem. Ez mondvacsinált baromság, ami csak arra "jó", hogy az ember mesterségesen újabb akadályokat állítson fel maga elé.
Személyek vannak, és személyiségek. Meg egyénenként változó ízlések.
Létezik, de nem ilyen pontos skála szerint, hogy "ez a nő ennyi pontos, ilyen pacák illik mellé", ahogy azt a sok hülyegyerek előadja. Nem.
Sokkal inkább elmondhatod, hogy valaki a saját szinted, ha hasonlóan intelligens mint Te, értelmes, tartalmas hosszú beszélgetéseket tudtok lefolytatni és a másik nem érez kisebbrendűségi komplexust azért, mert a kvantumfizikáról beszélsz neki. (kisarkítottam, hogy érezhetőbb legyen)
Szóval mondjuk úgy, hogy intelligenciában mérhető inkább.
Ez a soványt a soványhoz és kövért a kövérhez mánia, ami egyeseket jellemez, színtiszta baromság és bőven van annyi ellenpélda, hogy meg is cáfolja. Két ember egymás iránti vonzalma soha nem attól fog függeni, hogy egymásra néznek és "hmmm... ez a nő 10 pontos, pont illik hozzám".
Ilyet azok a hülyék csinálnak, akik mindenáron meg akarják magyarázni, hogy igazából nem velük van a baj, egyszerűen ezt osztotta a gép és bele kell törődni. Másrészt ott van az a tény is, hogy senki sem tetszhet mindenkinek. Ugyanis lehet Katika "10 pontos" nő minden férfi szerint, lehet mindenki más utána fordul az utcán, de ha pont Pista nem vonzódik hozzá, mert teljesen másmilyen nő a zsánere, akkor ha meggebed sem lesz belőle semmi. (és fordítva is igaz lenne persze)
A személyes vonzalom nem így működik, mert az nem egy egzakt, kézzel fogható, számszerűsíthető dolog. Valaki vagy tetszik, vagy nem.
És én most az átlagemberek világáról beszélek, nem a hírességek/politikusok/milliárdosok világáról, mert az egy külön történet.
Valóban nem 10-es skála szerint megy, de azért ne játsszuk már a hülyét, mintha nem tudnánk miről van szó.
Aki megteheti hogy válogasson, az jó nőt/jó pasit fog választani.
Biztos, hogy van szintezés, bár én itt le lettem pontozva ezért pár hónapja.
Nálam pl. mindig pár évvel idősebb, túlsúlyos de szép arcó nők próbálkoznak.
Akkor valószínűleg ez a szintem, bár pár nagyokos mint írtam, múltkor csúnyán lepontozott.
(F/25, átlag magasság, átlagos alkat, átlagos arc).
Tényleg létezik, ebben semmi meglepő nincs. Csak nem úgy kell elképzelni, hogy akkor 10/7 és 10/5 ezek kőbe vannak vésve, mert ez a szint többnyire objektív de elég sok a szubjektív eleme.
És az sem mindegy, hogy miben nézzük a "szintet": intelligencia, végzettség, munkakör, külső, magasság, arcforma?
Általában külsőre értik a dolgot, ahol a szubjektív elemek olyanok lehetnek, mint pl. valakinek a szőke hajú emberek, van akinek meg a barna szeműek inkább az esetei. De azért objektíven el lehet dönteni, hogy pl. Emma Watsonhoz hasonló külsejű emberekre senki nem fogja azt mondani, hogy ocsmány vagy abszolút rondának számít. Van akinek 7/10 lesz van akinek meg 10/10, de azt nem tudom elképzelni, hogy bárki is azt mondja, hogy ő egy abszolút 0...
Esküszöm, itt direkt játsszák sokan az idiótát...
A szint az úgy minden egyben. A szint az te magad vagy, mint egyén, minden jellemződdel együtt. Ha te 26 évesen egy átlagos vonzerejű pasas vagy, aki az anyjával él, és keveset keres, akkor alacsony a szinted. Ha te 26 évesen egy vonzó, férfias, jól kereső, saját lakással rendelkező hapsi vagy, akkor a te szinted magas. Nyilván nem lehet ezt pontosan meghatározni számokban, hogy az első srác 4,29 a másik meg 9,05. De azt be kell látni, hogy míg az utóbbi válogathat a fiatal szép szexi csajok között, addig az előbbinek marad a Mázsás Mari, Rút Rita vagy Hárpia Hajni.
Ezt hívják a természet törvényének. Ahogy a Dzsungel George című filmben mondta az anyuka:
"Csíkos a csíkossal, foltos a foltossal."
A 6. válaszoló leírta a lényeget, de szeretek jókat nevetni, ahogy az incelek kapálóznak sértődötten, hogy kétbites ostobaságokban hisznek, aztán csodálkoznak, hogy minden téren sikertelenek :)
De persze ezért is a külvilág a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!