Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik, hogy egy pasi nem tudna mit kezdeni egy saját kategóriájánál sokkal szebb lánnyal? Vagy csak bennem nincs semmi romantika és gyengédség?

Figyelt kérdés

Megnéztem ezt a videót és nem az jutott eszembe, hogy ez a csaj milyen jól néz ki, hanem az, hogyha ezzel a nyálas hercegnős stílussal szerelmes lenne belém én nem tudnék vele mit kezdeni.

https://www.youtube.com/watch?v=2jZFsQS8Veo

Nem tudnék vele elmenni egy parkba romantikázni, utazgatni, meghitten sétálni az utcán és gyengéden csókolózni, mert egyszerűen nem tudnék ilyen nyálas, csöpögős fapapucs lenni, hiába úgy nézek ki. Rengeteg pasinál látom fb-on meg a való életben, hogy a nagyon vonzó barátnője mellett szinte átváltoznak nővé és csak onnan lehet tudni, hogy férfiak, hogy +180 magasak, izmosak és helyesek. Amúgy baromira nincs bennük semmi férfiasság. Persze ez a veszély nem fenyeget, mert amellett, hogy ronda és alacsony vagyok és szűz is vagyok 27 évesen, de ha valaha lenne barátnőm, akkor sokkal nyersebb és unalmasabb lány mellett érezném magamat komfortosnak, mert én is alapvetően ilyen tunya, semmilyen, unalmas életstílust követek.

2020. febr. 26. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen ez a veszély nem fenyeget,hogy ilyen barátnőd legyen,mert nem tartasz azon a szinten.

De mièrt lenne fapapucs aki odafigyel a párjára?

Ha a párom kedves velem,megad mindent,ad magára nem tunyul bele a kapcsolatba nem hízik el,akkor miért ne lennék vele figyelmes?

Kicsit változtass mert így max fizetős nénizhetsz,maximum.

2020. febr. 26. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keress "sokkal nyersebb és unalmasabb lány"-t.

Mi a TÉNYLEGES kérdés?

2020. febr. 26. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges, talán önbizalomhiány az oka.
2020. febr. 26. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond.A hozzáállásod alapján máris örülhetsz.100%,hogy egy nyers,házisárkány lesz a párod.Semmi romantika,csak rádszól reggel ,hogy vonszold ki a seg..ed a takaró alól,kapsz pénzt ,hogy hozzál kiflit a pékségből.A visszajáróval meg elszámolsz.
2020. febr. 26. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad a kérdésedet. Viszont annyit hozzátennék, hogy a külsőségeknek ehhez nem sok köze van. Az egy dolog, hogy a külsővel meg lehet élni. Úgy, hogy erről mások tudjanak. Viszont az, hogy ki szereti a romantikát, ki szeret utazni vagy ki vonzódik inkább a nyersebb, a szerinted "férfiasabb" jegyekhez, annak vajnyi kevés köze van a külső jegyekhez. Hova tovább, én sem vagyok az a nagyon negédes körberajongós típus. Viszont egy ilyen kislányt kenyérre kennék.
2020. febr. 26. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard, hogy a nőkből a romantika és a lágyság kivesszen. Én remélem nem fog, bár ma már sajnos eléggé efelé tendál a dolog. Ez női princípium.

Egy férfinek nem kell nyálasnak lennie, mert az nem a férfi lelkület része. Ettől még lehet a férfi is gyengéd és romantikus.

Én például a melóban simán keménykedve beszélek a férfitársakkal, ha olyan a stílus bent, de egy nőnél meglágyulok. Szerintem ez így van rendjén. 29f

2020. febr. 26. 21:44
 7/8 A kérdező kommentje:

"melóban simán keménykedve beszélek a férfitársakkal, ha olyan a stílus bent, de egy nőnél meglágyulok"

A hátad mögött biztos nagyon kedvelnek téged a kollégáid...

2020. febr. 27. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A többiek is ilyenek, sőt akit ismerek mindenki, szóval igen birjuk egymást.
2020. febr. 27. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!