Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a fontosabb a nőknek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a fontosabb a nőknek? Rendes legyen a férfi vagy legyen vékony 70 kg?

Figyelt kérdés
Miért akkora baj ha 80-90 kg? Vagy ez csak a gyakori válaszolók hülyesége?
2024. márc. 19. 06:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Minden egyben kell, hogy megfogjon a másikban. Ha nem tetszik a külseje nem érdekel a belseje. Ha tetszik, de paraszt az sem fog érdekelni. Ha tetszik és rendes az már igen. Te sem 1 tulajdonság alapján választasz nőt, hanem több szempont alapján, nem?
2024. márc. 19. 09:39
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Második feleségemmel élek, 85 kiló vagyok 183 centihez. Valami más bajod lesz.
2024. márc. 19. 09:41
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

70kg?

A párom ennyi 173cm és igen jó alakja van. Mondjuk rajta van izom is mert versenyszerűen sportolt, nem egy vézna nő.

13 évesen voltam 70kg akkor kb 180cm mellé, atletizáltam versenyszerűen. Most 188cm mellé vagyok 95-100kg attól függően mennyit mozgok. 70kg egy férfinek nagyon kevés, ne a BMI indexekből induljál ki mert az semmire nem jó, a testzsír százalék már beszédesebb, 15-20% között rendben van.

2024. márc. 19. 10:44
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Mindkettő.

Neked milyen nő kell, kedves és mosolygós vagy vékony?

2024. márc. 19. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
39%

Milyen magasságról és mennyi idős férfiról beszélünk?

Utoljára tiniként voltam 70 kiló (sőt, kicsit az alatt).

Amióta felnőtt férfi vagyok, nem. Még betegség miatt csontsoványra lefogyva is több voltam, mint 70 kiló.

Mi a francról beszélsz?

2024. márc. 19. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!