Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb, hogy vékony legyen egy lány, vagy hogy legyen melle?
Figyelt kérdés
Van rajtam egy kis felesleg ( 180 cm, 70 kg), főleg a combomon és a hasamon, a mellem meg olyan normál méret(B), de ha lefogynék, akkor az is kisebb lenne és valószínűleg nem lenne szép formája, attól félek, hogy nagyon lógna... 17/L2013. máj. 30. 15:36
1/14 anonim válasza:
Én speciel azt szeretem, ha van annyi esze, hogy nem kérdez GYK-n ilyen hülyeségeket. Te például nem vagy az esetem :S
3/14 anonim válasza:
Nekem igy bejönnél:D Szerintem ne fogyj.
4/14 anonim válasza:
Nekem bejönnél ilyen paraméterekkel..
5/14 anonim válasza:
talán tornázzál és akkor nem lesz gondod
rajtam is van felesleg,de a hasam teljesen lapos és kemény,a lábam nem vastag csak a formás a mellem meg D-és
kicsit idegesítő hogy az emberek játsszák hogy választani kell a mell és a vékonyabb alak között
6/14 anonim válasza:
Képet küldj privibe és megmondom
7/14 anonim válasza:
Egyik sem,és mindkettő.Mindenkinek más a mérvadó külső szempontjából.
8/14 anonim válasza:
kéről jobban megtudnám mondani de szerintem jo vagy most ha fogyni akarsz 5kg-t az elég én pl 179 cm vagyok 73 kg és nincs rajtam felesleg mert nem zsír hanem izom :)
17/F
9/14 anonim válasza:
Sportolj, mert ebben a korban még 180 cm-hez is sok a 70 kiló. Nagyon jót tesz a testnek a masszázs is (többek közt ezért is hasznos, ha tartasz magad körül egy férfiembert). Ha drospirenone tartalmú fogamzásgátlót kezdesz szedni, akkor szép feszes melled lehet aktív sport mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!