Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmentem Tinderre megnézni a női vetélytársaimat és elment az önbizalmam. Ezek a nők számítanak ma a férfiaknak? (Bővebben lent)
Én nem vagyok az a sminkeletlen modell kategória, egy hétköznapi vékony, natúr nő csak, aki nem tud magáról jó képeket készíteni, amit fotós készít, azt meg kamunak hiszik, és kéregetik helyette a friss szelfiket, amik persze meg sem fogják közelíteni egy fotós alkotását. Így én sosem találtam, csak olyanok lettek volna, akik abba az említett alsó 10%-ba tartoztak. Rám élőben sem jobbnál jobb pasik tapadnak, mint a 14-esre, de azért "a szintem" szokott megnézni, vagy fogalmazzunk úgy, hogy olyanok, akik számomra is vonzóak. Ugyanezek neten észre sem vesznek, csak a - bocsánat, de - ogre karakterek nyomulnának.
Nem is lenne ezzel baj, ha volna lehetőségem élőben ismerkedni vagy ha élőben tovább merészkednének menni szimpla nézelődésnél a férfiak, de ma már nem teszik, mert #metoo meg a fszom, úgyhogy be lehet rendezkedni a macskás életre, ami persze nem olyan rossz, de na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!