Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmentem Tinderre megnézni a női vetélytársaimat és elment az önbizalmam. Ezek a nők számítanak ma a férfiaknak? (Bővebben lent)
Pontosan.
Csak sok csaj azt nem érti, hogy van rá igény, de k2rásnál nem lesz több.
Miért? Mert az ilyen nőket nem lehet komolyan venni.
Gondolom arról ne is beszéljünk, hogy a társkeresőkön a nők több mint 50%-a a pasik top 10%-áért "verseng".
12: Hogy mi lesz belőle, az szerintem nem ennyire egyértelműen kijelenthető. Sok férfit láttam már komolyabb kapcsolatban, házasságban ilyen nővel, és nem is feltétlenül csak egy bizonyos típust, hiába feltételezzük ilyenkor, hogy nyilván a férfi megfelelőjét...
De ez egy dolog. Egy olyan nőnek, aki nem hozza ezt a szintet, tehát nincs nagyon "tuningolva", nem néz ki nagyon jól, nem nagyon jók a képei (mert nem fotogén vagy nem tud ügyesen fotózni), egyszerűen keresnivalója sincs ezeken a felületeken. Nem fogja megütni az ingerküszöböt nem csupán a férfiak top 10%-ánál, hanem az alsó 10-et leszámítva senkinél.
Nem tudom,de magamból kiindulva én teljesen ezeknek az ellentettje vagyok.Se insta,se műköröm,se műhaj,se piercing,se műszáj,minden természetes.
Használtam tindert,még csak odáig se jutottam el,hogy bárki randira hívjon.Sőt,a legtöbb pofátlanul elkéri az instát,aztán mikor megmondom az nincsen,kb mintha a Holdról jöttem volna,úgy kezelnek.
Szóval valami alapja szerintem van,az ilyen lányok lettek a mostani szépségideál.
Nagy része kamu profil, vagy szarrá van filterezve, esetleg arra használja, hogy más szolgáltatásokhoz szerezzen "ügyfeleket" (OnlyFans).
Ugye Tinder és hasonló appok algoritmusa úgy működik, hogy minél többet lájkolsz/matchelsz annál több like/match kell neked is.
Ezek a profilok rengeteg like/match-el rendelkeznek, ezért népszerűek, szóval nagyon sok embernél (szinte mindenkinél) megjelennek. Nyilván a legtöbben pozitívan fogják megítélni őket (megy a match/like), ezért a népszerűségük fennmarad.
Arra is gondolj, hogy nem mindegy milyen korosztályt nézel, azért egy 18 éves csajnak még ha átlagos is alapvetően, nem nehéz viszonylag jól kinéznie, tehát sokkal jobban mint a valóságban a képein.
A legtöbb férfinek ma amúgy is csak annyi az igénye, hogy nő legyen az illető. Fiatal korban ha nem vagy rettentő kövér (bár itt is már kvázi 0-án van a léc) vagy nincs extrém ocsmány, torzult fejed akkor bőven szépnek fogsz számítani a legtöbb pasinál.
Aztán Tinder és társai amúgy is csak húspiacok. Gondolj bele pár kép alapján ítélsz meg egy embert. Kvázi semmit nem tudsz róluk, a másodperc töredéke alatt döntesz, hogy oké/nem oké. Lehet azokkal akiket balra húzol, elutasítasz élőben a legjobbakat tudnál beszélgetni és a legjobb kapcsolatok születnének belőlük.
De hát ugye pár kép mindent felülír.
Még azt mondom ennél az is jobb lenne ha nem képeket kellene feltölteni, hanem videókat. Mondjuk 30mp-es kis valamit, amiben gyorsan be kell mutatkozni és csak akkor lehetne az illetőt jobbra/balra húzni, ha letelt a videó. Vagy valami hasonló.
Ez szerintem nem ilyen egyszerű azért. Én mindig tudtam találni valakit a Tinderen, de tény, nem volt ötezer matchem, és az Instagramot sem arra használom, hogy mindenemet mutogassam, így nincs sok követőm sem, de én abszolút rendben vagyok ezzel.
Mert így is szép és csinos lánynak tartanak, és ezt úgy kell nézni, hogy gyakorlatilag smink nélküli, teljesen természetes képeim vannak, nincs festett hajam sem, semmi, és sokan megjegyezték már, hogy milyen természetesen nőies vagyok.
Mert egy rakat sminkkel mindenki tud gyönyörű lenni, de kérdés, mi van alatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!