Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felmentem Tinderre megnézni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmentem Tinderre megnézni a női vetélytársaimat és elment az önbizalmam. Ezek a nők számítanak ma a férfiaknak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Dunaújvárost akartam megnézni, de Budapestet is bedobta a tinder. Mind nagyon szép, sokan festett szőke, modellnek/influencernek tűnő lányok voltak. Nagyon nőiesek. Haj, köröm,szempilla, szemöldök mind megcsináltatva.Sokan edzenek is. Csak a külső számít, egyetem nem soknak volt kirakva (ha volt, az is marketing, vagy modelling). Ez kell a férfiaknak? Csaltak már meg azért kérdezem

2024. márc. 18. 13:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%

Egy kis féltékenységet érzek benned.

Attól, hogy valaki szép még nem jelenti azt h buta is és nem alkalmas egy normális kapcsolatra vagy társnak.

Valóban sok a szép lány fent, de te eléggé sarkítasz.

2024. márc. 18. 13:46
 2/22 A kérdező kommentje:
Dehogy sarkítok, a legtöbb olyan elérhetetlen lánynak tűnik és szerintem ezt a legtobb férfi tudja is, hogy esélyük sem lenne
2024. márc. 18. 13:48
 3/22 anonim ***** válasza:
14%
Ez téged ne zavarjon. Nem minden férfi látja a nőiességet csak a műkörömben és az edzésben. Nagyon sok múlik azon, mennyi nőies tulajdonságot, erényt birtokol az ember.
2024. márc. 18. 13:53
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Nehogy bedőlj ennek, ezeknek a lányoknak a 90%-a szét van filterezve, köze nincs a képeknek a valósághoz. Szerinted ha az utcán, városban, boltban stb nem látsz ennyi szép nőt, akkor mit keresnek Tinderen? Filter, semmi több.
2024. márc. 18. 14:04
 5/22 anonim ***** válasza:
98%
A legtőbb lány csak egó boostra használja vagy instagramra akarnak követőket keresni. Egy átlag férfinek esélye sincs ezeknél a lányoknál, nem véletlen hogy ennyi elkeseredett férfi van. Szerintem mindenkinek messziről el kell kerülnie ezeket az oldalakat.
2024. márc. 18. 14:04
 6/22 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom milyen választ vársz erre a kérdésedre, de külső közel sem minden.
2024. márc. 18. 14:09
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

Sztem csomó kamuprofil. A másik meg, h egy csomó valódi profil nem is úgy néz ki, mint a képen.

F

2024. márc. 18. 14:32
 8/22 anonim ***** válasza:
71%
Attól még járhattak egyetemre. Én se írom ki mi a végzettségem/hova jártam. A munkámat se írom ki, pedig nen vagyok munkanélküli.
2024. márc. 18. 14:43
 9/22 anonim ***** válasza:
81%

Azért nagyon sok a természetes szép nő is. Nem kell túlozni.

De tény, hogy ez az oldal nem mindenki számára használandó. Férfiként tényleg csak akkor érdemes regisztrálni ha elég jóképű vagy. Ez nekik van.

Több 100 gyönyörű lány van fent....igen nyilván egyik sem talál magának senkit neten kívül...

2024. márc. 18. 14:43
 10/22 anonim ***** válasza:
56%

Férfiak nagy részének tetszik, ha ki van rakva a cs8cs meg a pin4.

De nyilván nem szerelembe esés lesz ebből, hanem k2rás.

A legtöbb nő aki feltölteti az ajkát meg kirakja mindenét, alapjáraton no-no.

2024. márc. 18. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!