Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs saját lakásom 35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs saját lakásom 35 évesen akkor vesztes / kispályás lúzernek tartanak ?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni itt gyakorin is hogy elég ha a férfi önálló! És egyedül fent tudja tartani magát! De én mikor egy tarskeresőn megírom hogy önkormányzati lakásban élek hót egyedül 5 éve! És bár nem luxusban de kijövök a 320 ezres jövedelmemből… érdekes azzonal offol mindenki! Akkor csak nem elég ez…

És mielőtt jönnének a vádaskodások! Igen nem voltak a kiszemeltek dagadt lányok. Na és ? Miért kellene annak lenniük csak azért mert nem vagyok gazdag? Nagyon fura ez a szöveg itt gyakorin.

2024. márc. 18. 08:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj, ha valaki ezért offol téged. Én kevesebből is jó életet élek párommal. Ennyi a téma. Az a baj, hogy a sok jogtalan magas elváró ilyen "traumákat" okozott.
2024. márc. 18. 09:26
 12/28 A kérdező kommentje:
Nagyon kiábrándító válaszok érkeztek! Remelem csak vicc! Ilyen nők vannak? Borzalmas személyiséggel ?
2024. márc. 18. 09:46
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Hu hat valóban nagyon borzalmas mindenki személyisége, a tiedet leszámítva. Érdekes módon az emberek nagy része kapcsolatban van. Téged kivéve.
2024. márc. 18. 09:50
 14/28 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a nő pénze. Nekik meg szempont! Akkor mégis kinek borzalmas a stílusa? Na ugye!
2024. márc. 18. 10:01
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

Nekem volt 50 éves pasi , akinek nem volt semmije.

Azért hagytam el mert nem akart komoly kapcsolatot és én pedig szerelmes voltam.

Fájt hogy szakítottam, de muszáj voltam mert teljesen leamortizálta az önértékelésemet.

2024. márc. 18. 10:04
 16/28 anonim ***** válasza:

Nem kell említeni a pénzt, amúgy sem tartozik senkire.

Ha kérdezik, annyit kell mondani, hogy elvagy a pénzzel, kijössz a havi fizuból normálisan.

Amúgy se vedd alapul gyakori világát, itt érdekes módon mindenki milliókat keres, valójában meg a legtöbben egész nap itt lógnak és talán soha nem is dolgoztak életükben sem.

320 kb. a medián bér, de valójában a legtöbb helyen ennyit keres egy átlag ember, vagy ennyit sem.

[link]

Csak úgy a miheztartás végett érdemes megnézni a diagramot, igaz ezek 2022-es adatok, de az arányok számottevően biztosan nem változtak.

Tehát a dolgozók fele a garantált bérminimum és az átlagbér között keres, az átlagbér felett pedig mindössze 25%...

2024. márc. 18. 10:09
 17/28 A kérdező kommentje:

15

Szomorú. Ő baja mert te odaadó voltál. Lovagoltàl mert oráloztál is neki! De ő nem akart komolyat. 😦

2024. márc. 18. 10:41
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

17!

Én szívesen összejönnék veled, nincs lakásom nekem sem a fizum pedig olyan 150-160 között szokott lenni. Van egy nagyon aranyos kisfiam, szerintem te is nagyon megszeretnéd, mert igazi kis csodamanó. Orálszexet nem szeretem adni és felül lenni sem tudok lenni sajnos. Nekem a házasság is belefér. Mikor találkozzunk mackó?

2024. márc. 18. 10:58
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

Én pl. azt a nőt tartom lúzernek, aki az egyenlőség világában képtelen megteremteni magának a stabil egzisztenciát, hanem inkább vár a megmentő férfira a mamahotelban. Automatikusan kuka az ilyen.

Minden ember különböző és a nézőpontjaik is azok.

2024. márc. 18. 11:31
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

En ezzel ugy vagyok, hogy 35 éves férfi jó esetben 20-25 kozott keres párt. Egy egyetemistától/pályakezdőtől nehezen várhatja bárki hogy önallo lakasa legyen, ellenben egy 35 éves férfitől igen. Ezért (is) mukodnek jol az ilyen kapcsolatok.

2024. márc. 18. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!