Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a férfiak ha gazdagok, akkor jut nő?
Mert Várkonyi Andrea biztos a hatalmas intellektusa és megkapó személyisége miatt van Mészáros Lőrinccel :D. Meg a playboy-nyuszik is egészen biztos Hugh Hefner elképesztő férfiassága miatt voltak vele.
Vannak megvehető nők (és amúgy férfiak is, csak róluk ritkábban hallani). Vannak, akik olcsóbban (pl. egy zsákfaluban, mélyszegénységben élő, tanulatlan nő el fog ájulni akár attól a 500e forinttól is, de a harmadik világból is költöznének ide akár állampolgárságért), vannak, akik drágábban. És vannak, akiket nem lehet megvenni.
2
Azért Lölöt ne vesd össze a magukat gazdagnak képzelő, átlagnál kicsit jobban kereső alkalmazottakkal.
Talán azert is amit írsz. Ha nem költ rád, akkor mehet a levesbe.
Persze kérdes mit értesz ez alatt, hogy meghív vacsorára, vagy vesz neked drága ékszereket, ruhákat, akármit.
A fő kerdesre a válasz, mert annyira jellemtelenek, vagy rossz természetűek, hogy a pénz az egyetlen esélyük.
"Most ez hol érdekel engem? Engem az érdekel, ha költ rám."
Azt gondolják, hogy a nő majd azt gondolja, hogy költenek rájuk.
"Mert Várkonyi Andrea biztos a hatalmas intellektusa és megkapó személyisége miatt van Mészáros Lőrinccel"
Azok azért vannak együtt, mert azt az utasítást kapták. Nem tudom melyik fideszes PR-os találta ki, de rohadtul mellélőtt. Andikának sincs annyira szüksége a pénzre, ami ráadásul nem is Lölőé.
Mert ha tényleg gazdagok, akkor valóban jutni fog.
Ha nagyon gazdagok akkor meg maguk a nők fognak egymással versengve a kegyeiben járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!