Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin a nő fizet?
Randizni fogok egy csajjal a hétvégén. Ő találta ki, hogy hova menjünk, szerintem így neki kéne fizetni a fogyasztást. Elég drága helynek tűnik és nekem ennyit nem ér egy randi.
Ti hagynátok, hogy fizesse?
Esetleg nyisd ki a szád, és mondd meg neki, hogy neked ez nem fér bele, de azzal a lendülettel meg is szakíthatjátok az ismerkedést, mert rohadt mindegy, ki fogja állni ezt a randit, az biztos, hogy több nem lesz. Mivel a lány A.) vagy jól keres és neki beleférnek ezek a helyek és nem kell neki egy csóró, aki nem tud partner lenni az életmódjában vagy B.) szarul keres, és olyan kell neki, aki fizeti a drága cuccokat.
Szóval ez már most bukta.
Gáz vagy.
(Ezt úgy mondom, hogy nálam a felesben fizetés alap.)
Neked kellene fizetni. Ha ő felajánlja kifizetheti a saját részét.
Ez lenne az illő szerintem.
Igen, első randin a nő fizet az inceleknél, meg a századik randin is.
Majd amikor egyik kapcsolatod sem jön össze, lehet hogy magadhoz térsz.
De vigyázz, mert van aki 50 felett se talál nőt. És egyre nehezebb lesz.
Férfi létedre illett volna kitalálni,hova menjetek,nem ennyire belesz@rni...Szerintem inkább mondd le a randit.
Első randin majd még a nő fizessen, szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!