Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a hatalmas női igények a 25-35 éves korosztályban?
Állandóan azt olvasom itt, hogy ezen nőknek magas az igényük. Mégis mik ezek a magas igények?
Az egyértelmű szerintem, hogy az a nő aki 300 ezret keres, átlagos vagy duci, mamahotelben lakik és nincs normális végzettsége/munkája az ne várja el ennek az ellentetjét. Ez nyilván férfiaknál is igaz.
Jól van Ügyifogyi, megsimizzük a buksidat? :D
"Olyan balek nővel én se állnék le aki ennyit keres, nem az én szintem."
Még te is kerülhetsz olyan szituba, amikor 190et keresel, mert elvállalod azt, semmint a segély. Remélem akkor majd rád is köpködnek a nők, hogy csóró lúzer, nem állok le vele.
"Legyen gazdag férfi. Költsön havi szinten százezreket a nőre. Legyen kigyúrt..."
Meg vágja el a nyakadat mert azt illeted
Nagyon visszataszító a stílusod. Közel ugyanannyit keresunk, de már csak a stílusod miatt sem állnék le veled ismerkedni, mert ennyire lenéző vagy. Baromira nem átlag a nettó fel milliós bér, ha annyira tanult vagy, mint amennyire állítod, akkor tudod. Egyébként pl a tanárok rengeteget tanulnak es dolgoznak, megsem keresnek ennyit, akkor ok is lúzerek? Elég fekete-fehéren látod a világot.
25N
A munkahelyek nem rajtad múlnak. Gondolom ilyen húszonéves vagy, 2008ban még csak zsírkrétáztál, nem láttad, hogy a válság idején hány km-es sorok áltak a munkaügyiközpontoknál. És ne mond, hogy akkor majd elmész külföldre, mert ha megint beüt, akkor az globális lesz, máshol se fogsz munkát talalni.
A szerencse forgandó apafej.
Megnézném az arcodat, ahogy lepattintasz egy 190et kereső csajt, aki pár év múlva a főnököd lesz :D Akkor már megfelel az elvárásaidnak és ráhajrasz?
26 - Olyat kell tanulni amiben van potenciál.
27 - Nem látok ilyenre sok esélyt. :'D
"Nem látok ilyenre sok esélyt. :'D"
Egek, de fiatal, tapasztalatlan kis tacskó vagy 😅
A nyugdíj még messze van, addig még sok víz lefolyik a Dunán.
Amúgy "vicces" hogy te nem akarsz egy anyagias lányt, de te magad eközben felszínes és anyagias vagy. Sok boldogságot egy olyan kapcsolatban, ahol állandóan a pénzen megy a vita, hogy ki mennyit fizetett be, és árgus szemmel lesitek a másik karrierjét, fizetését. Ha te lesérülsz balesetben és leszakad a karod, remélem nem dob ki az asszony, mert rokkantnyugdíjas lettél :D
Szép fiút neveltek belőled szüleid :)
Puszi, pá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!