Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a hatalmas női igények a 25-35 éves korosztályban?
Állandóan azt olvasom itt, hogy ezen nőknek magas az igényük. Mégis mik ezek a magas igények?
Az egyértelmű szerintem, hogy az a nő aki 300 ezret keres, átlagos vagy duci, mamahotelben lakik és nincs normális végzettsége/munkája az ne várja el ennek az ellentetjét. Ez nyilván férfiaknál is igaz.
Ettol függtlenul a normális jol szitualt jol kinéző pasik elveszik felesegul az átlagos duci 300 at kereső nőket.
Nem a vékony magas 600 at keresőt.
Az átlagos duci 300 at kereső a befutó.
3 - Korrekt.
4 - Nekem bármelyik kategória kiesett. :D Átlagos vagy afelett játszik csak testalkatban. Én szálkás vagyok, 187cm magas és 85kg.
- Legyen sportos/normál testalkatú.
Ne legyen csöcsös.
- Ne az anyjával lakjon
- Ne italozzon
- Ne legyen gyereke, kutyája, és ne is akarjon
- Szeresse a benti macskákat
Nah ezekre mindig megkapom hogy nagy elvárások. Mind igazak rám. Tehát csak olyat keresek, amilyen én vagyok.
Tényleg lehetetlen elvárások, mert ahogy nézem a kínálatot társkeresőn, mindegyik pasi iszik, gyereket akar, és kutyás. Inkább maradok egyedül, de ezekből nem engedek.
Rohadt undorítónak tartom a részegeket. Olyan lehangoló amikor valaki meséli a hétvégi programját, és az volt neki a fénypont hogy annyit ivott hogy behányt, beszart, nem tudta hol van, négykézláb mászkált, stb. Erre aztán büszke lehet.
6 - 300e forint kb a túlélésre elég, szóval sz*r fizetés. Ha valaki 190 ezerért dolgozik, az annyit is ér.
7 - Saját lakás vagy mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!