Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, milyen pluszt ad a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen pluszt ad a magas pasi?

Figyelt kérdés
Próbáljatok légyszi logikus válaszokat írni, ne olyasmit, hogy "180 centi felett lobban fel a láng", meg hasonló bullshiteket. :)

2024. márc. 11. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:

41#

Aki engem a magasságom miatt alapból utál és lenéz, az ne várjon kíméletet!

2024. márc. 14. 14:28
 52/72 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, ennyi haraggal és gyűlölettel te sok minden vagy, de tisztességes és rendes ember biztosan nem.
2024. márc. 14. 14:33
 53/72 anonim ***** válasza:
91%

Az alacsonyságod miatt csak nem vagy vonzó. Nem utál és néz le amiatt senki. Szeretnéd, hogy az emberek annyit gondoljanak rád, hogy utáljanak.

A személyiséged miatt viszont hányadék ember vagy.

2024. márc. 14. 14:34
 54/72 A kérdező kommentje:

38#

Nem szakember kéne nekem, hanem egy normális nő, aki cáfolja hosszú évek negatív tapasztalatait.

Akkor talán majd finomítok a véleményemen.

De egyelőre minden válaszomat kapásból lepontozzák a nők, mert az alacsony pasinak kuss a neve!

2024. márc. 14. 14:34
 55/72 anonim ***** válasza:
Egy nő csak szenvedne melletted, nem az ő dolga, hogy rendbe hozza az életedet.
2024. márc. 14. 14:37
 56/72 A kérdező kommentje:

Ja, hányadék ember vagyok, mert leírom az igazságot...

Nem azok a "menőpasik" a hányadék emberek, akik kevésbé szerencsés adottságokkal születő embertársaikat szívatják, dehogy, őket imádni kell, mert olyan dominánsak, biztos jól használják a farkukat is. A tisztességes pasi meg unalmas, lúzer!

Kb. ennyi lehet az átlagnő fejében, de megfogalmazni nem tudja, csak megy a vezérbikával szobára, ahogy az ösztöne hajtja.

2024. márc. 14. 14:45
 57/72 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy azt hiszed érdekel bárkit, hogy milyen magas vagy; senkit nem érdekel, azért néznek le, mert egy gyűlölettől fűtött, agresszív bolond vagy.

Minden hozzászólásodból süt, hogy semmibe veszed a nőket és utálod a sikeres férfiakat; kinek kéne egy olyan partner, aki csak gyűlölni tud? Hogy tönkre menjen mellette? Ennyit senki sem ér.

2024. márc. 14. 14:49
 58/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy tisztességes. Okádék vagy. Nem attól leszel tisztességes, hogy azt hiszed, hogy az vagy, mert nem lenne igazságtalan, hogy seggdugó is vagy és belül is rohadsz. Pedig ez a helyzet.
2024. márc. 14. 15:20
 59/72 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem a problémát. 165 centisen aztán meg is gebedhet, akkor sem lesz nője, szóval olyan mindegy, hogy milyen a személyisége...:D
2024. márc. 14. 15:23
 60/72 A kérdező kommentje:

Miért kéne szeretnem azokat a nőket akik utálnak engem?

Például az alig 150 centiset, amelyik azzal jött, hogy neki én alacsony vagyok. Még jó hogy utána semmibe veszem az ilyet! Szórakozzon mással...

Később ugyanez baráti alapon próbált egy szívességet kérni tőlem. Elküldtem annyába és jól esett.

2024. márc. 14. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!