Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen pluszt ad a magas pasi?
41#
Aki engem a magasságom miatt alapból utál és lenéz, az ne várjon kíméletet!
Az alacsonyságod miatt csak nem vagy vonzó. Nem utál és néz le amiatt senki. Szeretnéd, hogy az emberek annyit gondoljanak rád, hogy utáljanak.
A személyiséged miatt viszont hányadék ember vagy.
38#
Nem szakember kéne nekem, hanem egy normális nő, aki cáfolja hosszú évek negatív tapasztalatait.
Akkor talán majd finomítok a véleményemen.
De egyelőre minden válaszomat kapásból lepontozzák a nők, mert az alacsony pasinak kuss a neve!
Ja, hányadék ember vagyok, mert leírom az igazságot...
Nem azok a "menőpasik" a hányadék emberek, akik kevésbé szerencsés adottságokkal születő embertársaikat szívatják, dehogy, őket imádni kell, mert olyan dominánsak, biztos jól használják a farkukat is. A tisztességes pasi meg unalmas, lúzer!
Kb. ennyi lehet az átlagnő fejében, de megfogalmazni nem tudja, csak megy a vezérbikával szobára, ahogy az ösztöne hajtja.
Az a baj, hogy azt hiszed érdekel bárkit, hogy milyen magas vagy; senkit nem érdekel, azért néznek le, mert egy gyűlölettől fűtött, agresszív bolond vagy.
Minden hozzászólásodból süt, hogy semmibe veszed a nőket és utálod a sikeres férfiakat; kinek kéne egy olyan partner, aki csak gyűlölni tud? Hogy tönkre menjen mellette? Ennyit senki sem ér.
Miért kéne szeretnem azokat a nőket akik utálnak engem?
Például az alig 150 centiset, amelyik azzal jött, hogy neki én alacsony vagyok. Még jó hogy utána semmibe veszem az ilyet! Szórakozzon mással...
Később ugyanez baráti alapon próbált egy szívességet kérni tőlem. Elküldtem annyába és jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!