Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen pluszt ad a magas pasi?
8-as, nagyon gáz a szöveg! Te leszólod mások testalkatát, de számon kéred, hogy te bezzeg miért nem tetszel a nőknek.
Szerencsére az én vőlegényem magas és izmos is, téged hajtogatna ketté bármikor.
"180 centi felett lobban fel a láng"
Pedig tényleg így van...:D
19/L
Nekem semmilyet, soha nem tetszett magas pasi.
Szerencsére nincs szükségem egy égimeszelőre ahhoz, hogy nőiesebbnek tűnjek és az önértékelésem is rendben van enélkül is. Pont elegendő, ha a pasi értelmes, normális, férfias.
Értelmes válaszok eddig: 1., 2., 7., 8., 15., 17.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Könnyebben megtalálom sok ember közt. Szeretek felnézni rá, a szó mindkét értelmében. Szeretem, hogy ezt legalább 1 értelemben (bár aki ismeri, tiszteli), de mások is felnéznek rá. Úgy érzem, ahogy a 14es is megfogalmazta, ad egy fajta biztonságérzetet - bár ez nem csupán a magassága miatt, de a testalkata és a küzdősport múltja, de az elég fejlett konfliktuskezelése miatt is van, de azért a magasság is hozzátesz. Csak jön megy, és ha kell valami a felső polcokról/szekrényekből egyszerűen leveszi. (Ez elég időhatékony.)
És nem utolsó sorban nem küzd állandóan az alacsonyság miatti önbizalomhiánnyal, mint pl az, aki minden héten kiír ide egy magassággal kapcsolatos kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!