Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen pluszt ad a magas pasi?
30
Ezt meg lehet így is fogalmazni.
De úgy is, hogy valakinek (mint neked is) ha nincs ló, jó a szamár is.
Mindenesetre emelem kalapom előtted, mert bizonyára sokkal nehezebb dolgom lenne a nőknél, ha nem léteznének hozzád hasonló s.ggdugaszok.
Mármint nem ezért nem kellesz a nőknek, de jó beszélgetésalapot adsz, a nők szeretik a humort, ha másra nem is, arra tökéletes vagy hogy egy kávészünetben röhögjünk rajtad. Tehát mint mondtam, fontos fogaskereke vagy a nő-férfi kapcsolatokban, kívülről.
Fel a fejjel picur! Attól mert hokedli kell hogy kivedd a kockacukrot a felső szekrényből, még csodás férfi vagy, ez minden megnyilvánulásodból árad, ezt pedig imádják a nők!
Én 166 vagyok, párom 198.
Neten ismerkedtünk meg és őszintén fogalmam se volt róla az első találkozási h konkrétan egy óriás:D
Olyan hű de nagy dolgot nm tudok mondani, hogy miért jó ha magas valakinek a párja. Vannak előnyök illetve hátrányok is, ez tény.
Nyilván jó érzés ahogy megölel, mert olyan különleges érzés h szó szerint fentről jön az ölelés
Viszont amikor egy forgalmas helyen vagyunk pl: reptér, Pláza, bármi
Akkor meg nekem hangosabban kell beszélnem neki meg lehajolnia.
Illetve ha ő beszél és nm hajol le egy kicsit akkor sokszor alig értem meg
Nekem csak annyi "elvárásom" van, hogy sokkal alacsonyabb ne legyen (pár centi még belefér). Én 173 centi vagyok, szóval azért a férfiak nagy része teljesen megfelelő nekem magasságot tekintve.
Mostani párom is 180 alatt van, szóval nem egy égimeszelő. Nekem nem ad semmilyen pluszt, ha 180 fölötti valaki.
Nem ad pluszt. Van, akinek ez a vonzó. Akármire gondolsz, ami téged vonz nőben, ugyanazt adja.
Az sem ad pluszt, ha van haja. Egyszerűen vonz. A kopaszok meg nem.
"23# A preferencia egy dolog, a magasságnácizmus meg egy másik."
Itt viszont egyszerű preferenciákról van szó; komolyan, nevetséges, hogy olyan komoly szavak, mint a nácizmus, ilyen semmilyen dolgokra mondasz. Egyrészt nevetséges, másrészt tiszteletlen.
"Nekem is jobban tetszenek alapból a vékonyabb nők, de környékeztem már meg kövérebbet is, mert kedves, érdekes személyiségnek tűnt (látszólag)."
Rendben, ez a te dolgod. Mindenki ahhoz közelít, akihez szeretne, nem várhatsz el semmit senkitől. Ha te így tettél, szíved joga, de nincs relevanciája másokra nézve.
"Persze magas pasira vágyott tehénke is..."
Jobban is járt vele, ha te már emiatt is tehénnek nevezed... Egyszerűen ordít rólad, hogy mekkora gyűlölet és önbizalomhiány van benned a magasságod miatt, és ez tesz téged taszítóvá, nem a magasságod.
(#23)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!