Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sértő ha egy nő ír de én csak 4 nap múlva válaszolok?
Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 18:37
1/15 anonim válasza:
Ne is válaszolj akkor. Többet úgysem fog írni.
2/15 anonim válasza:
Pont ez történt meg velem tegnap.
Annyi volt, hogy ingerülten rám írt a 4. napon, hogy ha nem akarok vele beszélgetni, akkor mondjam meg.
Nem reagáltam, mert nem volt kedvem, de ma az 5. napon elmagyaráztam neki, hogy mondta, hogy elfoglalt, én meg ezt megértettem.
Elnézést kért a tegnapiért. Aztán megegyeztünk abban, hogy majd hétfőn keresem.
3/15 anonim válasza:
Azért szerintem ez eléggé a körülményeken múlik, hogy pontosan milyen kapcsolatban vagytok (ismerkedés, párkapcsolat, netán szeretői viszony), mi az oka annak, hogy nem írtál (leszartad, befordultál, valami probléma merült fel az életedben). Nálam volt már olyan szitu, hogy valaki 4 napig nem válaszolt, mégsem írtam le magamban, pontosan ismertem a körülményeit, de persze ismerkedés során, amikor ez esetleg nincs, ha nincs mögötte számomra elfogadható indok, nem akarnám, hogy már válaszoljon.
4/15 anonim válasza:
Miért 4 nap múlva válaszolsz csak attól is függ?! Milyen kapcsolatban álltok?
5/15 A kérdező kommentje:
Nem ismerem személyesen. Csak most ismerkedünk. Még nem találkoztunk.
2024. márc. 9. 18:54
6/15 anonim válasza:
Durva. Serto. Ugyanis egy nyomorult mondatot oda lehet bszni, hogy miert tudsz csak kesobb bovebben.
7/15 anonim válasza:
Hát amúgy elég gáz. De kérj elnézést és később próbálj erre jobban oda figyelni inkább.
8/15 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy nálam a csaj kért elnézést, amiért kiakadt. 😅
De ennél is jobb volt, hogy ő keresett engem, pedig én ignoráltam. 😁 #2 voltam
9/15 anonim válasza:
#7-nek akartam írni az előző kommentem.
10/15 anonim válasza:
Nem sértő.
De sokat elmond számára arról, hogy mennyire érdekel téged, mennyire fontos számodra, hogy legyen valami ebből az ismerkedésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!