Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a barátság extrák kapcsolatról, ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba férfiak?
Meg van a maga veszélye, de amíg alaposan le vannak fektetve a szabályok, amiket mindkét fél betart, illetve a felek maximálisan őszinték egymáshoz, addig kellemes.
Most az egyik exbarátnőmmel vagyok ilyen kapcsolatban, jobban működik nekünk, mint régen a párkapcsolat.
Óvatosak vagyunk, nem ábrándozunk.
Ha külsőre tetszik, igen. Mert férfi vagyok, és szeretek szexelni.
Igaz, ha vannak érzelmek, komoly kapcsolatban, úgy az igazi - csak ez nem mindig adatik meg.
Belementem.
A baj az, hogy minden értelemben. Nem a védekezés hiányzott, hanem egy "apró" figyelmetlenség volt. Odaúton a elestem a motorral, és nem vettem észre, hogy ahogyan a gumis doboz végigcsúszott velem a zsebemben, az első kettőn lyukak keletkeztek.
Akkoriban elég nagy probléma volt belőle, hogy egy 26 éves tanárnő a 17 éves diákja gyerekét veteti el...
Az más kérdés, hogy azóta is együtt vagyunk, kicsit szorosabb kötelékkel, mint barátság, de nem vagyunk párkapcsolatban.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!