Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétem egy barátság extrákkal kapcsolatba de közben én többet kezdtem érezni mit csináljak?
Ha vannak más nők is a képben, ki fog offolni. Viszont neked ez mindenképp szenvedéssel fog végződeni, így jobban jársz ha minél előbb meglépitek ezt.
Szexbe nem szabad többet bele látni. Lehet neked nem való ilyen kapcsolat.
Egy próbát megér, legközelebb ha taliztok mond neki hogy te elkeztél többet is érezni felé. És szeretnéd megpróbálni hogy több legyen köztetek nem csak szex. Mond neki hogy a következő alkalommal amikor találkoztak szeretnéd hogy mondja el ő is hogy ő mit szeretne, majd miután ezt elmondtad neki szexelj vele mindent beleadva, nyújtsd életed legjobb formáját.
Aztán majd kiderül mit fog mondani.
Az mindenképpen fontos hogy vagy előre lépés kell vagy hátra, tehát ha benne maradsz a mostani szexkapcsolatban az csak rosszabb lesz neked hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!