Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs párkapcsolatod akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs párkapcsolatod akkor miért nincs? Mi hianyzik legjobban?

Figyelt kérdés
Korod nemed?
2024. márc. 6. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Van egy alapbetegségem. (F42)
2024. márc. 6. 17:41
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Mert nekem elég a szexkapcsolat, egyáltalán nem hiányzik senki aki a nyakamon lógna
2024. márc. 6. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Mert a szabadságom, nyugalmam, kényelmem többet ér. Vannak szexkapcsolataim, de nem vagyok hajlandó senkire mosni, főzni, takarítani.
2024. márc. 6. 19:01
 14/18 Maneko ***** válasza:
100%

Mert az online világ elfajult kissé ismerkedés terén, élőben pedig hiába járkálok akárhová, beszélgetek emberekkel, a legtöbben vagy párosával vannak, vagy családdal/barátokkal, szóval ezt is buktam.

Leginkább az ölelés, közös programok hiányoznak, meg hogy odabújhassak valakihez, mikor beteg vagyok. Meg hogy főzzek valakinek - a magam kedvéért csak a legminimálisabban csinálom, sőt, sokszor nem is eszek itthon.

2024. márc. 6. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert hátba szúrt valaki, de rendesen, majd ezt követően a legutóbbi kapcsolatom is óriási csalódással végződött. Az volt bennük a közös, hogy kétfelé játszottak.

Az utolsó pofára esésem után megfogadtam, hogy újjáépítem önmagam. Azóta sokkal nyugodtabb az életem, lassan egy éve. Bár hiányzik azért az intimitás minden formája. Lenne is, aki nagyon tetszik, de egyelőre még tabu kategória.

2024. márc. 6. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Lemaradt : 30+ N
2024. márc. 6. 20:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nme érdeklem a nőket, észre sem vesznek, keresztül néznek rajtam. Mostmár évek óta ez van, régebben azért mindig volt egy-két csaj akinek talán bejöttem, akkoriban viszont az volt a probléma, hogy akinek tetszettem, nem volt az esetem szinte soha, vagy fordítva.

Sajnos eléggé leromlott a külsőm az elmúlt években, jóval idősebbnek tűnök a koromnál, ezért a fiatalabbakat nem érdeklem, az idősebbek vagy épp a saját korosztályom meg már kapcsolatban van, legtöbben házasok, gyerekvállalást tervezik vagy éppen már van is pár gyerkőc.

Így elég nehéz azt gondolom, főleg, hogy én nem akarok gyerekes nővel összejönni (mondjuk ilyen se nagyon van a környezetemben).

Legjobban a közös programok hiányoznak, és a tény, hogy van mellettem egy partner, egy társ akire számíthatok, akivel meg tudnál beszélni, oldani a problémáim.

2024. márc. 7. 08:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 29/F
2024. márc. 7. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!