Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs párkapcsolatod akkor miért nincs? Mi hianyzik legjobban?
Azért nincs, mert alkalmatlannak gondolom magam egy egészséges párkapcsolatra. Illetve én őszinte szeretnék lenni a másikkal, de attól tartok, hogyha az lennék akkor nem kellenék senkinek sem. Így nem nagyon teszek érte, hogy legyen párkapcsolatom. Nem ismerkedem.
Legjobban mi hiányzik?
Talán az ölelés és az ilyen apróbb szeretgető testi kontaktusok. Az is hiányzik, hogy ott legyen a gondolataimban és azon járjon az eszem, hogyan tudok neki kedveskedni vagy éppen milyen finom ételt készítsek el neki.
F
Mert mindegyik csak elvett az időmből, energiámból, idegrendszeremből, de semmit nem tett az életemhez, ami miatt hiányozhatna. Ill. teljesen megszűntették a bízási képességemet.
N
Legjobban az hiányzik, hogy valaki szeressen a gyerekeimen kívül.
Azért nincs, mert a természetem már 40 felett nem fog megváltozni és nem szülök több gyereket.
Férjem otthagyott egy másik nőért, most egyenlőre magamra és a fiamra koncentrálok. 15 kiló leadása a cél (nem ezért hagyott el, nem voltam vékony akkor sem, mielőtt hozzámentem), illetve hogy saját lábamra tudjak állni.
Néha könyörög, hogy megbánta, de nem érdekel.
Most ezért nincs senkim és egy ideig nem is tervezek. Sem az önbizalmam, sem a lelkiállapotom nincs kész egy kapcsolatra, búfelejtő kapcsolatot pedig nem szeretnék.
25/N
Fél éve lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak, nem érzem még úgy, hogy készen állok egy újra. Az hiányzik, hogy legyen kivel össze bújni, programot szervezni.
26, f
Alkalmatlannak érkezem magam, nem igazán tudok kommunikálni, kevés az önbizalmam stb. Sokszor úgy érzem, hogy nekem egyszerűen nem való párkapcsolat.
"Mi hianyzik legjobban?" Egy személy, egy lány/nő aki képes szeretni engem, elfogad olyannak amilyen vagyok, akit én is szerethetek.
21/F
Itt leirtam 4-5.válaszban miert nincs
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ami hiányzik kocsik partyk szerelem adrenalin egy pasival
Mert egy kis kolbászért már nem fogok egy egész disznót tartani.
37N
A miért nincsen nem tudom ,de roppant hiányzik .
A közös élmények,az esti összebújások ,a kéz a kézben romantikus séták , hogy valakinek virágot vehessek meglephessem a szürke hétköznapok tömkelegében, főzhessek rá , hogy hazavárjon és hazavárjam,hogy legyenek közös céljaink , boldog időnk.
Látni az arcán a mosolyt ami tőlem van ,látni ahogy virágzik , sugárzik és boldog ,és ettől én is az vagyok.
Hogy felemeljem , éljünk ,szeressünk.
Aztán néha jól összevesszünk ,hogy édesen kibéküljünk ,nevessünk nagyokat , megegye előlem a kedvenc kajám
. Ez hiányzik mocskos mód,de egyszer csak eljön .
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!