Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nincs párkapcsolata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs párkapcsolata, mi hiányzik neki a legjobban?

Figyelt kérdés
Mióta vagy egyedül?
2022. jún. 10. 08:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éve vagyok egyedül, viszont mivel az eddigi kapcsolataim nem voltak túl jók (nem véletlenül lett végük), igazán semmi sem hiányzik. Néha talán jólesne, ha tudnék valakinek kedveskedni.
2022. jún. 10. 08:50
 2/18 anonim ***** válasza:
7%
És akinek van, az le van sz@rva, annak nem hiányozhat pl az egyedüllét???🤣🤣
2022. jún. 10. 08:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet fura, de nekem talán az hiányzik legjobban, hogy gondtalanul szerethessek és láthassam ahogy boldoggá teszem a másikat.

Pár hónapja vagyok egyedül.

2022. jún. 10. 08:52
 4/18 anonim ***** válasza:
39%

Ölelés szeretet, hogy várnak haza, hogy napközben rámírogat, hívogat, a tartozom valakihez érzés, hogy valakivel foglalkozom(az eletében részt veszek, megosztja velem a jókat es rosszakat örömét bánatát társa lehetek, igénye van a figyelmemre, vágyik a jelenlétemre, akar engem)

Programok (barátokkal abszolut más ugyanaz a program is, mint a szerelmeddel)

Plusz "státusz",utalom mikor rgy egyedülállonak neznek aki mintha senkinek nem kellene, és esrtleg örül még annak is ha vki vele szóbaáll. Szintemen bőven aluli férfiak indítanak így társkeresőn nálam, csak mert társat keresek azt hiszik egyből megörülök csak egy f.sznak is hogy végre legalább szexet kapok. Nagyon el vannak tévedve nagyon sokan. Ha barátom van, az meg leveri az összeset az egyből. Vagy elhajtja az ilyeneket melegebb éghajlatra és elég keményen. És meg is érdemlik az ilyenek.

Össze vissza vagyok egyedulállo. Most épp szakítás alatt vagyok. A barátomat nehéz lekoptatni mert nagyon tapad nem fogadja el hogy én kiléptem. Nem az a típus.

2022. jún. 10. 09:09
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ölelések hiányoznak és az az érzés, hogy valaki szeret engem a gyermekeimen kívül. No meg az, hogy valaki érdeklődve meghallgassa mindennap, hogy mi van velem és utána egy hatalmas öleléssel zárjuk a napot.
2022. jún. 10. 09:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és közel 3 éve vagyok egyedül. Ez lemaradt.
2022. jún. 10. 09:40
 7/18 BohócKolbász ***** válasza:
79%
Hiányzik hogy valakinek udvarolhassak, bókolhassak. Hogy hozzábújjak és finoman megpusziljam a nyakát. Kéz a kézben andalogni a fák lombjai alatt, és egymás szeméből mint könyvből olvasni a szerelmet. Megnézni vele a naplementét a folyóparton. Szebbé tenni az otthont ahova mindig megéri elindulni.
2022. jún. 10. 10:09
 8/18 anonim ***** válasza:
13%
egy jóóóóóóóóóóó üveg sör
2022. jún. 10. 10:13
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudjak úgy érezni, ahogy fiatalon. Könnyeden, a pillanatot megélve. Szenvedéllyel. Amikor még volt szívem. Most is lehetne egy végül is miért ne kapcsolatom, de ennek semmi értelme.
2022. jún. 10. 10:39
 10/18 anonim ***** válasza:
94%
Hogy szeretetben szerelmesen szeressuk egymast es szamithassunk egymasra.
2022. jún. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!