Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leállnátok egy ilyen nővel?
Még a beszélgetés elején elkezdte osztani az észt, hogy ő olyan férfival alapból nem jönne össze, aki a szüleivel lakik 25-30 évesen. Eközben amúgy ő is otthon lakik az szüleivel 29 évesen.
Szerintem ez kicsit gáz és én lepattintottam, mert elég felszínes viselkedés ez, ráadásul olyan vár el, amit ő se tudott megvalósítani.
Ti mit tettetek volna?
Mit kell ezen ennyire kiakadni, férfiban is rengeteg ilyen van.
Letiltod és szevasz
Vidéken élek én is de soha nem éreztem szükségét az autónak...
Évente pár alkalom van/volt, hogy mondjuk valami nehezebb dolgott kellett volna elvinni, ilyenkor szóltam valamelyik ismerősnek, havernak, aztán segítettek. Ezért nem kell autót fenntartani. Mitől lenne fontosabb vidéken egy autó? Hacsak nem 30-40km-re jársz el dolgozni akkor ugyanúgy fölösleges.
13 - Önmagadra való igény miatt érdemes autót fenntartani vidéken. Ha kitaláljuk, hogy menjünk el egy 20km-re lévő étterembe vacsizni, akkor busszal menjünk vagy mi? A buszhoz igazodjunk? Ha mondjuk az utolsó busz 18:05kor jön haza, akkor menjünk vacsizni délután 15:00kor?
Aki úgy gondolja, hogy vidéken nincs szükség autóra, felesleges etc., akkor annak annyi is az igénye. :D
Vajon ő mit tud nyújtani?🙄
Nem, nem pazarolnék rá időt.
Ha ilyet mond nekem, akkor nem.
Túl sokat vár el, az fix. csak az még nem mondta :D
16
Tanyán laksz, hogy este 6-kor megy az utolsó busz? Én egy falun nőttem fel és még oda is ment este 11-12 körül busz.
Arra pár alkalomra, amikor nem lehet megoldani tömegközlekedéssel, arra ott a taxi. Saját autót fenntartani luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!