Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leállnátok egy ilyen pasival?
1 kb.
Meg ki mit gondol...ha egy felnőtt ember ezen agyal szar lehet az élete.
Próbáld úgy irányítani az eseményeket, hogy munkaidőn kívül próbáljatok közös programokat szervezni.
Nem kizárt, hogy inkább közös céget szeretne talán? Kitörni ebből a melós mókuskerékből? Lehet, hogy felvenne a titkárnőjének - vagy társvállalkozásba?
Nem kell mindenáron azt gondolni, hogy csak és kizárólag párkapcsolatot várhat el egy férfi! Kérdezz rá célirányosan, hogy mik lennének a tervei!
Ui: először én nőként segítséget szerettem volna kérni a mostani páromtól egy elakadt krízishelyzetben. (Barátságnak indult, leginkább beszélgettünk és később lett kémiai vonzalom.)
Én pasi vagyok, ráadásul mérnök. És simán le állok ismerkedni bárkivel aki bejön nem érdekel hogy adminisztrátor vagy a soron dolgozik. Mások véleménye sem érdekel.
Szerintem te is csak azzal foglalkozz hogy be jön e.
Hát nagyobb rang, mint proletár munkásnak.
Bocs, de nekem FOSZK képzésem van, neki meg max érettségi.
"Aranyos meg minden, de tök félek attól, hogy elítélnek ha összejövök vele"
Miért foglalkozol vele egyáltalán? Ja hogy tetszik? Hát ne tetsszen. A te végzettségeddel? És még el is ítélnének érte? (Kik?) A te végzettséged mindent visz. Ha nem kell a pasi, ne is foglalkozz vele, mentsd meg magad egy esetleg szép, jó kapcsolattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!