Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként egy 45 éves férfitól milyen indokot fogadsz el arra ha még nincs saját lakása, csak bérel?
Figyelt kérdés
2024. márc. 5. 19:08
2/16 anonim válasza:
Lehet egy éve vált el.
Nem fog csak úgy egy lakást venni ebben az országban senki sem.
Még házaspárok is Csok hitelre kapnak hogy vállalnak 3 gyerekekt.
Szóval ha nincs saját lakása már nem is lesz nyugdíjas korára sem.
3/16 Ghgj válasza:
Bármilyen indokot. Ha nem örökölsz vagy vagy olyan viszonyban a szüleiddel, hogy otthon lakj 30 éves korodig, simán előállhat ilyen helyzet.
4/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem kérek indokot. Nincs jogom hozzá.
5/16 anonim válasza:
Nem érdekelne. Nekem van saját házam ott ő is elférne ha úgy alakulna. Simán előfordulhat ez a helyzet.
6/16 anonim válasza:
Ezeket csak azért írják, mert nincs tétje. A valóságban azonban nem így működik. Azonnal mehetsz a levesbe ha nincs lakás.
7/16 anonim válasza:
Akármilyet, ha úgy érzi, meg akarja magyarázni, hiszen úgysem párkapcsolat céljából beszélgetünk, ahhoz már kissé idős. Ha egy kolléga, akivel beszélgetünk néha, nekem aztán mindegy, hol lakik és miért. :) 33N
8/16 anonim válasza:
#6 én páromnak nincs, mégsincs a levesben. Nőlj fel.
9/16 anonim válasza:
Van annyi zséje, hogy kifizesse a horror bérleti díjat? Nem látom a problémát.
10/16 anonim válasza:
Amíg megél és hasonló szinten, mint én addig nem érdekel albérlet e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!