Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi a szüleivel él 28 évesen, akkor összejönnétek vele?
27 éves vagyok, nyárra lesz 3 misi önerőm. Ha egy lányt/nőt zavar h anyummal lakom és fizetem a rezsit neki akkor azzal össze sem jönnék.
20 éves tini pic*ák kritériuma az hogy a pasinak már 25-30 évesen egyedül háza legyen miközben mind a ketten ugyan azt a pénzt keresik mondjuk egy raktárban.
El kell menni albiba fél évre utána lehet venni házat hitelre.
Nem tudom ismerkedtem már párszor és egyik barátnőmnél sem volt ez probléma. Akinek igen valszeg eddig elkerülte a figyelmem és nem is véletlenül.
Egyszer beszélgettem egy lánnyal aki hasonló kaliber volt büszke volt arra hogy van egy bmw alatta és hogy haveri alapon 80eFt/hó ért albiban tud lenni, szülők nélkül. Na.. azóta nem beszélgetünk. Sajnos az ilyen intelligencia erekciót sem mozgat meg a nadrágomban, főleg hogy egy rossmann ban dolgozott és hó végére 0 volt a számlája.
Sajnos ha felhozol néha olyat h szülőknél lakni gyerekkel mint ahogy sokak anyja-apja is csinálta amig nem volt önerő házra, kirázza őket a hideg.
Elég nagyok lettek az igények, jól kell keresgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!