Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi a szüleivel él 28 évesen, akkor összejönnétek vele?
Itt minden álszent azt fogja mondani, hogy persze, ez nem lenne akadály, stb, én 28 évesen még otthon laktam, azért, mert önerőre gyűjtöttem, ami össze is jött, végül 29 évesen megvettem a lakásom hitel segítségével, és szerintem legalább 15 nő offolt ki azért amiért még otthon laktam.
Furcsa mód miután már nem otthon éltem hirtelen nem ghostingoltak, amikor kiderült, hogy már nem otthon hanem külön élek, micsoda véletlen.
Persze elhiszem, hogy egy olyan nőt akit valóban neked szánt a sors, és tényleg normális azt nem zavarja, hogy otthon laksz, de az utadba kerülő lányok 99%-át ez zavarni fogja még akkor is ha ők szintén otthon laknak.
Talán, de az együtt alvós randik 100%-a nálam történne, nem alszom senki gyerekszobájában anya mellett.
A kapcsolat komolyságáról meg az egyebek döntenének, hogy mennyire önálló, maga után takarít-e, főz-e magának és stb.
28 éves már túl fiatal hozzám, de mikor 26 évesen összejöttem a párommal, akkor ő 30 fölött volt és a szüleivel lakott.
Szóval ez így önmagában nagyon kevés infó, az sem mindegy hogy milyen körülmények között lakik a szüleivel, mennyire vannak egymás nyakában (párom esetében anno semennyire nem voltak), illetve hogy amúgy milyen a kapcsolata a szülőkkel (mérgező szülők, pl.?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!