Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb ebben az esetben?
A helyzet az, hogy ellentétben azzal, ami sok társkereső profil mögött van, én a valóságban sokkal szebb vagyok, mint a képeken. De tényleg nagy a különbség. Baba korom óta minimális olyan kép készült rólam, ami kb visszaadja a valóságot. Aminek a legtöbbje nem digitalizált. Viszont így nyilván jóval kevesebb lenne a sikerem az online térben, ami a társkeresést illeti, ha meg nem teszek fel képet, nyilván meg se nézik a profilt a legtöbben.
Van valaki hasonló helyzetben? Van erre valami megoldás?
Nyilván webkamerán hasonló a helyzet, ha nem rosszabb. Plusz azt ki nem állhatom, természetellenes nekem.
Ez a kérdés csak a leírtakról szól, tehát itt nem kérek privátot.
Hála égnek igen, magabiztosság az van, ha ebből a szempontból nézzük. Tudom, mert az a visszajelzés, érdek nélkül is.
A fotós dolgot, aki nem hitte el, annak megmutattam. A reakció: “Uhhhhh, nem gondoltam, hogy ekkora a különbség.”
Emellett az átlagnál valamivel intelligensebb is vagyok, de ez az átlagot minősíti, nem engem.
Ja hogy miért nem ismerkedem irl, akkor azért mert nincs körülöttem olyan, aki érdekelne.
Egyébként miért baj a magabiztosság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!