Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől nem lehet ismerkedni badoon?
Nőként regisztráltam, de semmi. Volt egy csomó egyezésem, írnak hogy szia és ennyi. Visszaköszönök és semmi.
Következő: átmegyünk viberre, pár szót váltunk, majd nem kérdez semmit, de este szóvá teszi, miért nem írtam, eltűntem.
Most komolyan kérdezem, én udvaroljak nekik?
Vagy mit várnak a férfiak?
Én is ezt tapasztalom. Rohadt unalmas emberek.
Ha én dobok fel témát, még csak vissza se kérdeznek, de ha bele unok és nem írok akkor persze vagdalóznak.
Amúgy nekem is van házam, és ha ezt elmondom akkor rögtön ragadványok lesznek. Inkább azt szoktam hazudni hogy albérletben lakok anyámmal, a beteg mamámmal, és bolti eladó vagyok 😂
Szerintem nem tudod kiszűrni látatlanban, hogy ki van veled egy szinten, mivel a többsèg ki sem tölti a profilját rendesen.
"Nőként regisztráltam, de semmi. Volt egy csomó egyezésem, írnak hogy szia és ennyi. Visszaköszönök és semmi."
.... ????
ez valami beteg vicc? Vagy párhuzamos univerzum?
Tinderen nekem a MATCH-jeim (tehát nem random emberek, hanem akik "igent" mondtak) nemhogy egy sziára NEM, hanem SEMMIRE SEM válaszolnak!! Te nőként azt írod, hogy írnak neked "szia", és te válaszolsz?
Kit akarsz ezzel megvezetni??? Nekünk pasiknak egy összeszedett normális levélre nem válaszoltok!!
12# pont ezt mondom. Válaszolok, de utána semmi.
Ez így néz ki.
Szia! (Írja)
Szia! (Én.)
Ennyi.
Vagy max még annyit ír hogy nagyon csinos vagy.
Én erre, Köszi.
És ennyi.
Ja és ha egész alakos képet kér, az kuka.
Hidd el, nincs szar alakom, a hülyének is lejön hogy messze nem vagyok dagadt, és küldtem már egész alakos képet, mind vagy eltűnt (gondolom mert nem vagyok egy kikent kifent k...va kinézetű csaj), mert ugye az kell ezeknek akit azonnal dughatónak gondolnak. Ehhez viszont kellene csináltatnom felfújt szájat, vagy szilikonciciket, vagy minkettőt mert ugye erről arra asszociálnak hogy ez dugható portéka.
Ezzel szemben én egy konszolidált visszafogott nő vagyok és azt gondolom, hogy az hogy szeretem a szexet, nem tartozik mindenkire, és ezt az öltözködésem is tükrözi.
Kérdező.
Nekem nagy cicim van és szám (természetesek) akkor én dugható vagyok? Hülyeség amit írsz.
Amúgy velem is csinálta már ezt pasi. Nem ettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!