Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől nem lehet ismerkedni badoon?
Nőként regisztráltam, de semmi. Volt egy csomó egyezésem, írnak hogy szia és ennyi. Visszaköszönök és semmi.
Következő: átmegyünk viberre, pár szót váltunk, majd nem kérdez semmit, de este szóvá teszi, miért nem írtam, eltűntem.
Most komolyan kérdezem, én udvaroljak nekik?
Vagy mit várnak a férfiak?
Hát a legtöbb igen sültgalambot vár. A randira azt hiszik hogy az az, hogy menjen fel hozzájuk a nő. Vagy utazzon el hozzá igy netről.
Aztán mikor közlöd köszi nem és mekkora paraszt. Akkor vmit félreértettél. Nem akart megbántani.
És ezek még a jobbik esetek.
Velem facen is ezt csinálta egy két pasi. Szívezgetett rám írt. Válaszoltam. Kérdezte van e kedvem ismerkedni. Azt mondam persze. Utána elvárta hogy én kérdezzek de érdemleges választ nem kaptam.
Nem foglalkoztam vele sokáig
Ugyanezt tapasztalom, csak férfi oldalon.
Szerintem ez nem nemhez köthető dolog, hanem úgy en bloc az emberekhez. Felszínesek és instant várnak valami csodát, de tenni nem akarnak.
Én ezért próbálkozom már inkább élőben ismerkedni, meguntam az onlinet.
Társkeresőn legalábbis nekem férfiként mission inpossible kategória. Itt lehet beszélgetni nőkkel, de ismerkedni álltalában valamelyikünk nem akar. Távolság, egzisztenciális - kor - műveltség beli.... különbség végett. Társkeresőn: Nem téged kereslek és letilt akkor is ha 10 ées a regisztrációja.
Pl: nő rámír
---------------------
Szia! Izgalmas a kép!
Örülök hogy tetszik. Kutya nem allergiás a cicára?
Ha bent vannak barátok,ha kint ellenségek.
Van kedved eljönni a .....?
Nincs. Egyébként is ügyeletes vagyok. Sajnálom.
Mihez van kedved?
-------------
Itt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!