Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől nem lehet ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől nem lehet ismerkedni badoon?

Figyelt kérdés

Nőként regisztráltam, de semmi. Volt egy csomó egyezésem, írnak hogy szia és ennyi. Visszaköszönök és semmi.

Következő: átmegyünk viberre, pár szót váltunk, majd nem kérdez semmit, de este szóvá teszi, miért nem írtam, eltűntem.

Most komolyan kérdezem, én udvaroljak nekik?

Vagy mit várnak a férfiak?

2024. márc. 2. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Társkeresőkön nagyon ki tud égni az ember, nekem egy életre elég volt az a néhány hónap. Ha komolyan gondolod az ismerkedést, szívesen beszélgetek veled.
2024. márc. 2. 19:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát a legtöbb igen sültgalambot vár. A randira azt hiszik hogy az az, hogy menjen fel hozzájuk a nő. Vagy utazzon el hozzá igy netről.

Aztán mikor közlöd köszi nem és mekkora paraszt. Akkor vmit félreértettél. Nem akart megbántani.

És ezek még a jobbik esetek.

2024. márc. 2. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Mert tele van roma származású prostituáltakkal.
2024. márc. 2. 19:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Velem facen is ezt csinálta egy két pasi. Szívezgetett rám írt. Válaszoltam. Kérdezte van e kedvem ismerkedni. Azt mondam persze. Utána elvárta hogy én kérdezzek de érdemleges választ nem kaptam.

Nem foglalkoztam vele sokáig

2024. márc. 2. 19:42
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

Ugyanezt tapasztalom, csak férfi oldalon.

Szerintem ez nem nemhez köthető dolog, hanem úgy en bloc az emberekhez. Felszínesek és instant várnak valami csodát, de tenni nem akarnak.

Én ezért próbálkozom már inkább élőben ismerkedni, meguntam az onlinet.

2024. márc. 2. 20:17
 6/15 anonim ***** válasza:
9 éve még lehetett legalább...
2024. márc. 2. 20:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Társkeresőn legalábbis nekem férfiként mission inpossible kategória. Itt lehet beszélgetni nőkkel, de ismerkedni álltalában valamelyikünk nem akar. Távolság, egzisztenciális - kor - műveltség beli.... különbség végett. Társkeresőn: Nem téged kereslek és letilt akkor is ha 10 ées a regisztrációja.

Pl: nő rámír

---------------------

Szia! Izgalmas a kép!

Örülök hogy tetszik. Kutya nem allergiás a cicára?

Ha bent vannak barátok,ha kint ellenségek.

Van kedved eljönni a .....?

Nincs. Egyébként is ügyeletes vagyok. Sajnálom.

Mihez van kedved?

-------------

Itt a vége.

2024. márc. 2. 21:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem férfiként abból van elegem, hogy nincsenek egyezések sem, ha meg mégis, akkor az valószínűleg véletlenül húzott jobbra, mert választ sem kapok, pedig nem ilyen "szia mizu? Van kedved ismerkedni" szintű gyökér szövegeket írok.
2024. márc. 2. 21:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Nőként vagyok fent a Badoon, de nem egy sikertörténet. Voltam fent jó pár helyen az elmúlt 15 évben, de nagyon rossz tapasztalataim vannak. Ha netán megegyezünk, szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor az istennek nem ír. Vagy ha ír, akkor a kommunikáció gyorsan lezárul. Valahogy nem akarnak időt fektetni ebbe az egész történetbe. Értelmes, három mondatos választ kicsikarni elég nehéz. Mondjuk én egyetemet végeztem, van saját lakásom, innentől kezdve elég necces a történet, mert általában rámír az állatgondozó, vagy akinek nincs semmije. Most ezekkel én nem tudok mit kezdeni, mert egyrészt kommunikálni sem tudunk, másrészt pedig magamhoz nem fogok senkit odafogadni. Csakis olyanokat jelölj vissza, aki egzisztenciálisan is kb. ott van mint te és műveltségben is. Valamint külsőre is tetszik. Aztán ha beszélgetsz vele, akkor nagyon fontos, hogy közös érdeklődési körötök legyen. Nem mindenben, de legyenek kapcsolódási pontok. Sokan azt mondjak, hogy nem számít a pénz, iskolai végzettség, azonban ezt nagyon meg tudom cáfolni. Nekem is volt szakmunkás barátom, gyakorlatilag semmiről nem tudtunk értelmesen beszélgetni. Ha én nem erőltettem a beszélgetést, akkor néma csend volt órákig. Most ha egy hozzám hasonló végzettségű emberrel ismerkedek, akkor ott már eleve vannak közös kapcsolódási pontok. Mert hasonló helyen dolgozunk valószínűleg, hasonló a társaságunk, hasonlóak a problémáink. Mondjuk ez sem garancia semmire. Ezt is tapasztaltam. Nagy szerencse kell ehhez az egészhez. Nekem ez a véleményem.
2024. márc. 3. 00:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmira, haveri jo talalkozasokra, erdekes beszelgetesekre talaltam ertelmes es erdekes pasikat Badoon hosszas keresgelesekkor.
2024. márc. 3. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!