Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért foglalkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért foglalkozik ennyit a szerintük teljesíthetetlen/túl magas női elvárosokkal?

Figyelt kérdés
2024. márc. 2. 14:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
40 évesen a nők nagyobbik része már stabil kapcsolatban, házasságban él. Az, ha neked van két vénlány kolléganőd akik még rinyálnak is, nem reprezentatív, 200 évvel ezelőtt is voltak ilyenek, már a régi írók könyveiben is szerepeltek csúnyácska, butus lányok, akik a grófokról álmodoztak (és paraszlegények akik meg a hercegnőről), de a valóság még mindig az, hogy előbb-utóbb a többség talál megfelelő párt.
2024. márc. 2. 14:29
 12/24 anonim ***** válasza:
60%

Azt hiszik, az elvárások egy lista, amit teljesíteni kell. Pedig nem, hanem olyan férfit keresnek a nők, aki >alapból< olyan, amilyet keresnek.

Ha valaki barna hajú nőt keres, akkor nem kezdek el fröcsögni, hogy 'és a szőkékkel mi lesz??? Fessem a hajam, hogy legyen valakim???'

Hanem akkor az a férfi nem engem keres.

A férfiak meg ezt kihívásnak veszik.

2024. márc. 2. 14:44
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

Mert nem bírják elfogadni hogy nem kapnak puncit.

Vagy éppen sztintükön felűl ketesgélnek amivel nincs baj csak ha elutasítást kapnak akkor megy a hiszti hogy jahj magas elvárások.

Közben a nő csak annyit vár el sok esetben amit nyújtani tud.

2024. márc. 2. 15:28
 14/24 anonim ***** válasza:
7%

"Mert nem bírják elfogadni hogy nem kapnak puncit."

Azok akik külső elvárásokhoz kötik a szexet, azok mindig is a pénzedet, értékeidet akarták!

2024. márc. 2. 16:13
 15/24 anonim ***** válasza:
20%

11. Mindig is tudtam hogy a gyk a kivénhedt savanyú nők mentsvára, itt aztán össze lehet borulni. Húúúhaa, micsoda fegyver van a kezükbe: LEPONTOZÁS!

Én innen kívánok nekik még sok-sok évtizedet a gyk-n, és ez legyen a legnagyobb örömük és sikerük. A normális férfiak meg nők szépen élik az életüket a családjukban, nevelik a gyerekeiket. Néha feljönnek ide röhögni vagy hányni, de az van, hogy a savanyú nőknek ettől még nem lesz párja, de meg is érdemlik. :) Nők? Pontosan olyan az életük mint saját maguk, nincs felmentés, nem jön a megváltás! :) Aki meg aranyos, kedves, céltudatos, annak az élete is rendben lesz.

2024. márc. 2. 16:27
 16/24 anonim ***** válasza:
41%

"Nők? Pontosan olyan az életük mint saját maguk, nincs felmentés, nem jön a megváltás!"

Én pont egy ilyen rothadék áldozata lettem mert megbíztam benne, sajnos koppantam!

2024. márc. 2. 16:32
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
16. Bővebben?
2024. márc. 2. 16:34
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Egy rothadék!
2024. márc. 2. 16:37
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
15 Nemtom melyikünknek lehet rendben az élete, annak aki itt fröcsög meg hisztizik és mindenféle rosszat kíván nőknek úgy általában, vagy annak, aki csak leír egy tényt, miszerint az emberek nagy része 40 felett már stabil kapcsolatban van, néhány kivétellel. Akárhány 40+-os kollégával beszéltem már életem során, kb. két beszélgetés után már ki is derült, hogy van feleség/férj meg gyerekek. És ezek a 40 évesek is már a mai válogatós világban találták meg a párjukat, 10 éve még ők voltak 30 évesek és nekik kívántatok itt egyedül megöregedést😂
2024. márc. 2. 17:02
 20/24 anonim ***** válasza:
4%

Nem, a gyk-s ultrák élete egy nagy kaki. A nőké és a férfiaké is. Betegek. Ez csak egy megerősítő hely, hogy azért ők is érnek valamennyit, kellenek a százalékok. Ez a hely deklaráltan férfi ellenes. Vannak nő ellenes oldalak is, ott meg ők lennének lepontozva, de ott nincs pontozás. Aztán lehet csodálkozni hogy miért gyűlölik egymást az emberek. Mert mindkét nem ezen dolgozik.

A 40-es korosztály meg úgy él ahogy tud. Kinek milyen minták voltak, kinek milyen a mentális, érzelmi, szellemi, testi-lelki adottsága. Én sosem sajnáltam sem nőt, sem férfit, mindenki azt kapja az élettől amit megérdemel. Kivétel nélkül. Egy válás sem a véletlenek műve, de persze a férfiak hibája állandóan. Hagyjuk már! Egy nő tisztában van azzal hogy egy degenerált kő bunkóhoz ment hozzá, de úgy gondolta majd ő megváltoztatja. Meg hogy megtalálta az igazi férfias istent, a bana medvét, az emberállatot aki rommá dugja. Aztán megcsalja a pasi. Mégis mit várt? sosem kell sajnálni a nőket!

2024. márc. 2. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!