Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg egyre jobban igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egyre jobban igaz lehet hogy a nők a top pasikat adják kézről kézre és közben rengeteg, majdnem a férfiak fele hosszú éveken át szex és barátnő nélkül van?

Figyelt kérdés
2024. márc. 2. 12:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
71%

Gyerekek!

Itt mindenki selejt kategória, aki nem savanyodik bele egy húszonéves kapcsolatba egy olyan illető mellett, aki még csak nem is látja benne a nőt...viszont van kivel vasárnap pörköltet enni!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2024. márc. 3. 10:36
 22/22 anonim ***** válasza:
31%

21. Mert te ezt láttad otthon? Te választasz pasit, ha nem látja benned a nőt, nem a pasi a hibás hanem te. Miért? Mondjuk miért vagy vele? Nekem 23 éves a kapcsolatom, meg van mindenünk, én ugyanolyannak látom a FELESÉGEM mint az elején, van gyerekünk, felépítettük a közös életünket, van mellette saját is. Meg szoktunk vasárnaponként ebédelni, tudod, családi ebéd. Na most akkor mi van?!

Éljenek a szinglik meg a fszról-faszra szálló 40+ -os méhecskék?

Semmi baj, a besavanyodást mindenki magának köszönheti, de az értéktelenséget is, na meg a magányt, a kifelé mutatom mekkora nő vagyok és egyéniséget is, párosulva a belső ürességgel. Ohh, már majdnem elfelejtettem: itt és az életbe mindenki sokkkkkal de sokkkal többre tartja magát mint a többi embert. Csupa érték, csupa egyéniség a többiekkel szemben, a megismételhetetlen, a pótolhatatlan, a minden tudás atyja, maga a jo Isten is elbújhat mögötte...

Na ezt hívják hamis önértékelésnek, a gyakorlatban meg mindenki lesz*rja másikat, a kutyát nem érdeklik egymást az emberek, szó szerint utálják a másikat. Miért? Mert ma már mindenkinek krva nagy lett az egója, a szellemi és értelmi kapacitása meg lemaradt a kanyarban. :)

Én pontosan ezért teszek másokra, nem érdekel hogy kinek mi a nyomora, ugyanis öntelt és nagyképű embereket nem segíteni kell, hanem pcsán rúgni az első másodpercben. Igazából senki nem érdemel egy jó szót sem, kamu emberek egy kamu és műanyag világban.

2024. márc. 3. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.