Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyre jobban igaz lehet hogy a nők a top pasikat adják kézről kézre és közben rengeteg, majdnem a férfiak fele hosszú éveken át szex és barátnő nélkül van?
8. Hát ez az! Őket nem, de a maradék selejt meg nem jó. 40 felett ez már a 22-es csapdája. Időben kellett volna lépni, vagy tetszett volna normális férfit választani anno. A kivételt egyedül az özvegyek képzik, a többiek maguknak keresték a szitut. A férfi akitől elválsz az kezdetben is pontosan ugyanolyan volt mint a végén, de könnyebb abban hinni hogy megváltozott. Meg aztán ki milyen mintákat hozott otthonról. A nyomorúság is öröklött, pont ezért kellett volna megnézni kihez mész hozzá, vagy kit veszel el. Lehet ebben nem hinni, de az életet nem igazán érdekli hogy ki miben hisz.
40-esen hajadonként parádézni sem álom, mert az egy dolog hogy rommá dugathatod magad, de 98% hogy komolyra vagy nem kellesz senkinek, vagy pedig defektes lesz a pali.
Figyelj csak, itt a titok: 18-20 év körül nem inni kell, rommá dugatni magát egy nőnek, majd ez csinálni 40 éves koráig. Elhinni magáról hogy ő egyetemista, egyetemet végzett, tehát tutira az értelmiségi alfája-omegája. Meg aztán a pasik sorokban állnak a lábai előtt, szóval tutira meg lesz az a gazdag, jóképű, igényes szuperman, aki 40 felett el is fogja venni. Örök csapda az is, hogy a nők azt hiszik hogy korlátlan pasiból kell kiválasztani a tökéletest, aki mindig is ott van. A korlátlan szexen kívül egy nőnek semmi sem biztos a pasikkal kapcsolatosan. Ezt meg aki összekeveri a párkapcsolati, esetleg a házassági esélyeivel, az meg az ő baja.
40 felett meg gyereket vállalni sem piskóta, főleg az egészségügyi kockázatokat nézve, főleg hogy nem talál hapsit, főleg hogy a gyereke nagyszülei is lesz egyben. Főleg hogy van egy kialakult ultra kényelmes és önző élete, amit gyökerestől fordít(-ana) fel egy baba érkezése.
Azért én is kérdezek egyet! A 40-es nők mit csináltak eddig? Vagy miért gondolják hogy alapból jár nekik a főnyeremény? A tökéletes? Vagy miből gondolják azt, hogy 40-es nők annyira vonzók, annyira jól néznek ki? Ahogy ti lenézitek a 40-es férfiakat, ti is annyira öregedtetek meg.
Ahhhh, össze teszem a két kezem hogy férfiként már 20 évesen is komolyan gondolkoztam, családot, feleséget, gyereket szerettem volna. Én inkább 1000X élnék egyedül ha egyedülállóvá válnék úgy, hogy az ég világon mindenem megvan, külső, belső, egzisztencia, szilár alapok, stabil felépített élet, diplomák, káros szenvedélyektől mentes életvitel. Hogy én ezen a társkeresési piacon megjelenjek? Nincs az az Isten, meg hogy én bizonygassam a 40-es nőknek hogy érdemes lenne velem lenniük? :D Aztán hogy egy lista szerint mérlegeljenek hogy miben felelek meg(pipa), miben nem(piros X), hogy naponta tükör előtt állok-e 2 órát, hogy lefekvés előtt használok-e aloe verás maszkot, hogy borotválom-e a lábam, hogy a hasamon látszik-e a 8 kocka...??? Ehhez keressetek magatoknak megfelelő bohócot! :D
Azért van annyi önértékelem és önbecsülésem, azért tettem már le bőven az asztalra ahhoz, hogy azt mondhatnám a nőknek hogy ott az ajtó, lehet ballagni. Vagy várj, mi a bolt egy férfinak abban, hogy folyamatosan megfeleljen nektek, folyamatosan titeket hozzon-vigyen, természetesen ti csak egy dolgot tudtok adni, a szexet. Na most annak minősége így látatlanban is erősen megkérdőjelezhető. Inkább tartanék egy Cane Corso-t, az sem olcsó, de legalább elfogad és hűséges.
A komoly családapák radar ernyőjén már régen nem szerepeltek, ez meg nem véletlen, ugyanis ott van mellettük egy normális és komoly nő. :) Olyan ez mint a puzzle. :)
Számomra a 40-es nő kategória két halmazból áll. Az egyik a családanyák akiket nagyra becsülök, a másik a szingli vén királylányok, akiket meg csak röhögök. Persze, persze, ti azzal dugtok akivel csak akartok, nektek szuper életetek van.
Az élőlényeknek két alap feladatuk van, az egyik a lét a másik a fajfenntartás. Az utóbbi hiányában nálatok az élet elvarrta a szálakat, nagyon helyesen. Kiöregedsz, távozol, elporladsz és a kutya sem emlékszik már rá hogy valaha is élt egy ekkora egó lény. :)
17
Ja, tehát, csak akkor vagyok ertékes nő, ha feleség vavyok, és egy férfit szolgálok? 👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!