Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, aki azt érzi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki azt érzi, hogy ha többre tartja magát es van önbecsülése, akkor a pasik 99,9% a kiesett, mint opció?

Figyelt kérdés

Mert legtöbb pasival megalázó hosszútávon, vagy kibeszél a hátad mögött, vagy csal, vagy tesz valamit ami a ”tekintélyed” aláássa.

Elég az is, hogy esetleg aggódnod kell hogy eléggé sovány vagy a számára, vagy azon kattogsz, hogy de kár, hogy nem tudod neki megadni az anális szexet, es ilyen emberalatti nyüglödes van es megfelelési vágy legtöbbször a semmiért, egy üresfejüért.

Mihelyst rendben jön az önbecsülés, vége a kapcsolatnak mert mar nem tartható fenn

2024. márc. 1. 21:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#7: jókat írsz, jó a megközelítés, a megfelelêsi kényszer meg pont a birtoklás és átformálás másik oldala.
2024. márc. 1. 21:29
 12/26 anonim ***** válasza:
41%

Rendesen felhúztam magam és akkor az első pár válasz meg hasonló, persze más kérdés alatt is ez megy, hogy inkább egyedül halnak meg mint férfi mellett. De hogy ők kinek adtak esélyt az nem számít. Vagy, hogy nem vették észre, hogy ki van velük rendesen babrálva. Jó, van úgy, hogy későn veszi észre az ember és igen nehéz túllépni a fájdalmon, a csalódásokon. De akkor se kéne azt írni, hogy a legtöbb férfi rossz, primitív, hűtlen gyökér.

Egy ember nemtől függetlenül nem szereti saját magát, nem ismeri az emberi viselkedést, helyzeteket, nem hallgatnak az eszükre, megfelelési kényszerük van és bizonyítanak a nagy lóf@szra! Nah ha csak kettő olyan találkozik már el van vágva a nyakuk. Akkor a többi? Ne már csak a férfiakat bántsák, a nők se különbek.

2024. márc. 1. 21:45
 13/26 A kérdező kommentje:

12 es szemelyeben sajnos egy még ébren lévő es aktívan ideírkáló, frusztralt incelt ismerhetünk meg, akit bezzeg senki se választott, pedig ő jó lett volna minden sebre.

Pechünkre bedurrant es írni fog még sokat. Mert pont ezt a topicot találta meg. Ez van. Így jártunk

2024. márc. 1. 21:48
 14/26 A kérdező kommentje:
Megnyugtatni szeretném es azt mondom, hogy az “emberek” alatt nemcsak férfiakat, nőket is értettem, egyenlő arányban
2024. márc. 1. 21:49
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem nő vagyok, nagyon tévedsz. Csak látom hogy mi megy ezen az oldalon. És nemcsak én gondolom így, pár napja nyitották ki a szemeim több felhasználó egy kérdés alatt ahol pontosan ez lett taglalva, hogy legvégül a férfiak a rosszak és a nők a jók, akik megszívják.

Ékes példa, de van több is, hogy legvégül a férfi a hibás, a nő nem lehet pedig a kérdés, a helyzet egyértelmű.

Na te ugyanazt csinálod és magaddal tolsz ki, mert igazából szeretnél szeretni és szeretve lenni csak a félelem meggátol benne gyűlölet formájában.

De a férfiak is csinálják így, hasonlóan, inkább csak laza kapcsolat, mert csalódtak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Nem jó út amelyen haladsz. A gyűlölet sose jó, árt neked (is).

Egyáltalán hány éves, hogy le akarod húzni a rollót? 45 legalább vagy? Mert akkor oké, hogy inkább egyedül akarsz maradni, de ha fiatalabb hülyeség.

Talán nem is fog összejönni, mert úgyis szerelmes leszel és megint csalódás lesz a vége, mert nem fejlődtél.

Az nem önbecsülés, hogy INKÁBB egyedül maradsz. Az az önbecsülés amikor egy rossz kapcsolatban nem maradsz!

Amikor rájössz, hogy nem szeret téged, amikor ráébredsz, hogy hoppá ezzel a férfinak nem kéne esélyt adnom az pedig az emberismeret!

De jó, legyek incel. Te életed. 🤣

2024. márc. 1. 22:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ez az ékes példa, hogy a férfi a hibás. Tessék olvasd el.

2024. márc. 1. 22:03
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Ezért voltam szingli mindig is
2024. márc. 1. 22:57
 18/26 anonim ***** válasza:
60%
Hmmm,hát van igazság abban amit a kérdező ír. Sok ilyen agyatlan előember van, legalábbis eddig minden csaj,akivel volt dolgom,beszámolt ilyen idióta exekről, így nem csodálom,h ezek után nekem meg örültek mint a tejszínhabos epernek🍓,pedig én se vagyok egy főnyeremény, bár a fenti jelzők egyike se igaz rám, viszont lusta dög vagyok😎 elvárni senkitől nem várok semmit,nem kritizálok,nem beszélek ki a háta mögött, korrekt vagyok,őszinte,szellemi téren bármilyen eszmecserében benne vagyok, csak a fizikai világban nincs kedvem sokszor kimozdulni,meg a hétköznapi teendők untatnak. Max ha valami nagyobb kaliberű utazás,vagy valami extra program van,arra megyek szívesen,de a legtöbb ilyen hétköznapi dolog nem kelti fel az érdeklődésem. Így hosszúrtávon mellettem se maradnak meg a nők,mondjuk én nem is keresek így direktbe ilyen kapcsolatot. Valójában a többségnek biztosan van valamilyen defektje,legyen az férfi vagy nő, ha szerencséjük van,akkor viszont pont megtalálják egymást,akik pont egymás hülyeségére vevők. 😄
2024. márc. 2. 00:08
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
18 "Sok ilyen agyatlan előember van" Aha mi a 999 ezrelék vagyunk az agyatlanok. Véletlenül sem az itt írogató macskás nénik, akik szerint nekik csak a férfi populáció 1 ezreléke megfelelő.
2024. márc. 2. 01:34
 20/26 anonim ***** válasza:
71%
Akár férfi gyűlölet, akár nem, én egyetértek a kérdezővel. A pasik többsége igazából a szive mélyén nem is stabil kapcsolatra vágyik, hanem hogy minél több nővel szexeljen. Akkor mégis hogy lennének jó társak ha nem is erre vágynak? Lehet lepontozni,de valjuk azért be, hogy sajnos a legtöbb férfinek börtön a kapcsolatosdi. Lehet itt a nőkre is mutogatni, hogy hát ők is félrelépnek,de biológiailag a nőben sokkal inkább ott van a monogamia,a fészekrakás, mint a férfiakban. Sajnos ez egy olyan ellentét a két nem között,amit a büdös életben nem lehet összehozni
2024. márc. 2. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!