Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az ismerkedési "zsákutca"?
Átlag vagy átlag alatti férfiként még a társalgásig is szinte lehetetlen eljutni egy nővel.
A munkavilágába történő belépés után (különösen, ha egy férfiak dominálta munkát végez valaki) pedig még hatványozottabban csökken az esélye annak, hogy spontán, lassan megismerkedj valakivel.
Adná magát az ismerkedős appok, de azokat egyértelműen a jobban kinéző férfiak számára találták ki.
Teljesen vadigenül leszólítani bárkit az utcán az is roppant meredek több szempontból is, azonban a legmeghatározóbb ebben az esetben is, hogy a külsőd alapján kaphatsz pozitívnak mondható reakciót.
Társalgásig nem nehéz, csak tovább nem nagyon fogsz.
Vonzalom híján maradsz haver úgy 10/9 esetben.
Persze átlagos külsővel is lehet csajozni, de hatványozottan nehezebb a pálya.
Ki nem tolja le? Hagyadik kérdésed ma?
Nincs neked se megtiltva hogy diétás étrenden élj. És sportolj.
Figyi. Van egy nagyon jó férfi barátom (tényleg csak barát, én nő vagyok). Nekem sose jött be, nincs köztünk szexuális kémia, de nincs velem semmi baj, nem csúnya, csak szimplán nem az esetem. Neki se én.
Rájöttem, hogy pl.: az hogy nagyon rövid a haja (pár mm, főleg ha frissen van vágva, majdnem kopasz) szerintem rontja amúgy a külsejét, pedig nem rossz pasi, de tényleg átlag.
DE!
Nem olyan rég ért véget egy 4 éves kapcsolata, aztán találkozott egy TÉNYLEG GYÖNYÖRŰ lánnyal akivel nagyon egymásra kattantak, igaz abból semmi komoly nem lett, de más miatt az bonyolult, aztán meg a szemem láttára szedett fel tök simán egy éjszakára egy másik tök jó csajt (pár hónapra a gyönyörű lány után). És én ismerem, szeretem, vicces, laza de pl intorvertált és nem olyan pasas akin szerintem úgy elsőre megakad az ember szeme.
És bumm, mégis:D
Szóval adott egy átlagos de igényes, nem rossz pasi. Amúgy pl.: szép fogsora van, volt szabályozva (sokat számít), igényes az arcszőrzete, ad magára, edzeni is újra kezdett. Ezek a dolgok igenis számítanak. Mindkét nemnél.
Amúgy meg okos, laza, elég könnyen elbeszélget másokkal, vicces (bár ez is szubjektív) és még van egy másik rakás jó tulajdonsága. És persze volt egy kapcsolata ami zátonyra futott, de állítása szerint a vége fele elég mérgező volt, de volt. Volt egy nála objektíve tényleg sokkal szebb lány, akivel nem amiatt nem lett komoly, mert nem akarták volna, tényleg komplikált sztori. És volt egy harmadik szintén szép lány, akivel egyik nap random találkoztak, másik nap meg egy estére, de felszedte.
Kb. kicsit több, mint fél éve ismerem a srácot aki áprilisban szakított. Átlag pasi mégegyszer, nem Brad Pitt.
Nem tudom miért gondolják egyesek, hogy nekünk nőknek torony magasak az elvárásaink, mert nem. Illetve biztos sok van, de azt hanyagolni kell. Szerintem ő egy tök jó parti, csak mégegyszer írom nem nekem, mert köztünk tényleg nincs több, de nem azért mert nekem amúgy ne felelne meg. De korrekt elvárásokat mindenki támaszthat.
Nem, szerintem objektíve jó parti külső szemmel nézve, ha valakinek bejön de köztünk egyszerűen nincs semmi, nincs több, nincs semmi kémia, ennyi. Jó parti=kapcsolatra is akár, csak írtam is, hogy nekem speciel nem. De nem azért, mert bármi baj lenne vele.
Akkor mi férfi szemmel az átlagos?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!