Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kezdenétek az életetekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdenétek az életetekkel, ha a párkapcsolat már nem lenne opció?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok egyedül, 40+-os nő, gyerek nélkül. Az előző kapcsolatom traumatikus élmény volt, durva depresszió és gyógyszeres kezelés lett a vége. Már túl vagyok rajta, most jól vagyok. Próbáltam ismerkedni, mert ugye az kell, de valójában nincs kedvem hozzá. Hátam közepére nem kívánom a férfiakat, a szextől is elment a kedvem, pedig korábban nagyon is szerettem.

Most ott vagyok, hogy nem tudom, mit kezdjek magammal. Milyen célom lehet az életben, ha párkapcsolatot nem akarok? Gyerekem sem lesz már nyilván.

2023. júl. 3. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Még friss a csalódás. Pár hét és lesz új udvarlód. Az mindig akad. Csak ne beszéld be magadnak a rosszat.
2023. júl. 3. 19:16
 2/18 A kérdező kommentje:
2 év :) nem friss.
2023. júl. 3. 19:18
 3/18 A kérdező kommentje:
Amúgy akad udvarló, nem ezzel van gond. Egyszerűen nincs kedvem hozzájuk.
2023. júl. 3. 19:19
 4/18 anonim ***** válasza:
13%

Nőként nem tudod elbukni az életet

Alig van rá mód

Most az lesz a legnagyobb problémád hogy lerázd a sok pasast akik rád hajtanak. Aztán folytatod a dolgokat ott ahol a másik pasassal abbahagytátok

2023. júl. 3. 19:20
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Ha akad udvarló, akkor válogass. Senki nem mondja, hogy a következő jelentkezővel éld le az életed. Tesztelj, ha valami nem kloppol, akkor hajtsd el.
2023. júl. 3. 19:21
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem lesz kapcsolatod akkor 2 történet lehetséges..

1. reggel felkelsz - fürdő - bemész munkahelyedre ledolgozod a napi 8 órát de már lassan ahhoz sincs kedved - hazafelé kb. észre sem veszel másokat mert nincs kedved férfiakhoz és semmihez sem - kaja tv alvás --majd kezdődik újra...esetleg elmész hetente boltba de azt is próbálod hamar elvégezni...

hétvégén otthon ülsz tv- net, esetleg elmész vásárolni, takarítasz megint netezel majd hétfő újra a szokásos élet...

eltelik így 20 év. majd mondjuk szívrohamban meghalsz , 1 hét múlva megtalálnak...és eltemetnek

2. Vannak barátaid, rokonok család, utazgatni fogsz velük, kirándulni, bejárni minél több országot és szép helyeket, kényezteted magad , szórakozni jársz baráttal vagy kollégával vagy rokonnal...ha pocsék am unkahelyed új munkahelyet keresel. sportolsz is

majd lehet, h megismersz valakit.....de ha nem azt sem fogod bánni mert leéltél egy mozgalmas eseményekkel teli élményekkel teli életet...

2023. júl. 3. 19:22
 7/18 A kérdező kommentje:

"Aztán folytatod a dolgokat ott ahol a másik pasassal abbahagytátok"- úgy érted, az előzővel? Nem, dehogy, az nem opció semmilyen formában. De nem is vágyom rá.

Eddig senkivel nem tudtam egy randinál tovább jutni. Nem akarom senki idejét rabolni úgy, hogy tudom, nem vágyom rá valójában.

2023. júl. 3. 19:23
 8/18 A kérdező kommentje:
6-os, a 2-es opciót próbálom megvalósítani :)
2023. júl. 3. 19:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az már rég rossz szerintem, ha valakinek egy párkapcsolat az életcélja. Mi az, hogy "kell" az ismerkedés, miért kellene magadra erőltetni, ha semmi kedved hozzá? Az élet ezerszer többről szól, mint a párkapcsolat meg a gyerek. Önmagadban keresd a boldogságot, ne egy kapcsolatban. Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, új hobbikat, járj el barátokkal, családdal, kollégákkal. Aztán majd ha már a férfiak társaságában is kicsit jobban érzed magad, akkor érdemes elkezdeni nyitni mások felé.
2023. júl. 3. 19:46
 10/18 A kérdező kommentje:
9-es, igazad van. Csak még mindig van ez a társadalmi nyomás. Ha találkozom valakivel, barátokkal egyből az az első kérdés, hogy és pasiii? :D
2023. júl. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!