Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdenétek az életetekkel, ha a párkapcsolat már nem lenne opció?
2 éve vagyok egyedül, 40+-os nő, gyerek nélkül. Az előző kapcsolatom traumatikus élmény volt, durva depresszió és gyógyszeres kezelés lett a vége. Már túl vagyok rajta, most jól vagyok. Próbáltam ismerkedni, mert ugye az kell, de valójában nincs kedvem hozzá. Hátam közepére nem kívánom a férfiakat, a szextől is elment a kedvem, pedig korábban nagyon is szerettem.
Most ott vagyok, hogy nem tudom, mit kezdjek magammal. Milyen célom lehet az életben, ha párkapcsolatot nem akarok? Gyerekem sem lesz már nyilván.
Nőként nem tudod elbukni az életet
Alig van rá mód
Most az lesz a legnagyobb problémád hogy lerázd a sok pasast akik rád hajtanak. Aztán folytatod a dolgokat ott ahol a másik pasassal abbahagytátok
Ha nem lesz kapcsolatod akkor 2 történet lehetséges..
1. reggel felkelsz - fürdő - bemész munkahelyedre ledolgozod a napi 8 órát de már lassan ahhoz sincs kedved - hazafelé kb. észre sem veszel másokat mert nincs kedved férfiakhoz és semmihez sem - kaja tv alvás --majd kezdődik újra...esetleg elmész hetente boltba de azt is próbálod hamar elvégezni...
hétvégén otthon ülsz tv- net, esetleg elmész vásárolni, takarítasz megint netezel majd hétfő újra a szokásos élet...
eltelik így 20 év. majd mondjuk szívrohamban meghalsz , 1 hét múlva megtalálnak...és eltemetnek
2. Vannak barátaid, rokonok család, utazgatni fogsz velük, kirándulni, bejárni minél több országot és szép helyeket, kényezteted magad , szórakozni jársz baráttal vagy kollégával vagy rokonnal...ha pocsék am unkahelyed új munkahelyet keresel. sportolsz is
majd lehet, h megismersz valakit.....de ha nem azt sem fogod bánni mert leéltél egy mozgalmas eseményekkel teli élményekkel teli életet...
"Aztán folytatod a dolgokat ott ahol a másik pasassal abbahagytátok"- úgy érted, az előzővel? Nem, dehogy, az nem opció semmilyen formában. De nem is vágyom rá.
Eddig senkivel nem tudtam egy randinál tovább jutni. Nem akarom senki idejét rabolni úgy, hogy tudom, nem vágyom rá valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!