Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lesz a szemedbe rossz a nő, ha terhesség után nem szép a hasa?
Figyelt kérdés
Mert lóg a bőr, strias lett.2024. márc. 1. 08:13
1/7 anonim válasza:
Mivel a közös gyerekünket hordta a hasában még büszke is lennék rá. Ha másnak szült gyereket akkor is elfogadnám, de akkor nem lennék annyira elfogult vele szemben.
2/7 anonim válasza:
Aki n3m fogja fel mivel jár a szülésaz nem való se férjnek, se apának sem.
3/7 Noren1989 válasza:
Rosssz, naon rossz lesz.
Főleg, ha màstól beengedte a kis getzit.
4/7 anonim válasza:
A párom ilyen csak mégjobban szeretem.
Nézhetne ki akárhogy, nem változna semmi.
Van a szeretet, amin nem változtat semmi.
Az egészségére vigyázok, ő is az enyémre.
5/7 anonim válasza:
Exférjemet zavarja az új nője (szeretőből lett) hasa 4 gyerek után.
7/7 anonim válasza:
Elváltam. Senkit nem zavart eddig. Tornával kiedzettem (kockás lapos has, szép kerek popsi) viszont a bőr lóg és striás. Több partnerem is volt azóta nem izgatta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!