Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 50-es férfinak saját korosztál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-es férfinak saját korosztályú nő komolyan "jobb híján" kategória?

Figyelt kérdés

2024. febr. 27. 19:40
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
40 éves nő vagyok. Huszonéves koromban kizárólag idősebb férfiak érdekeltek max. 40 éves korig az érettségük, komolyságuk miatt. Sikerült is komoly kapcsolatot kialakítanom. Most párommal nyitott kapcsolatban élünk. Társkeresőn szoktam partnert "vadászgatni" szexelésre. Az 50-es korosztály számomra egyáltalán nem vonzó kinézetre. Nagyon látszik már a férfiakon az öregedés. Max. 40 éves korig választok pasit, de inkább legyen fiatalabb. 25-30 éves srácok simán összejönnek.
2024. jún. 22. 07:01
 42/48 anonim ***** válasza:

Az kérdés marad, hogy vajon kellenétek-e egymásnak "örökbe" is, ha nem volna párod? Ki tudja?

Az viszont tény, ha ingyen van a punci, sokaknak kevésbé számít a minőség, mintha hivatásos lenne, szóval messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni a társkeresős tapasztalataidból.

2024. jún. 22. 07:13
 43/48 anonim ***** válasza:
#40-es: ott a 41-es komment is neked. A negyvenes ötvenes nők könnyes szemmel néznek a korabeli pasikra... A negyvenes ötvenes nőt meg közép harmincasnak nézed az utcán, mert a nők többsége nem helyezkedik bele abba, hogy ő egy idős ember, nem hagyja el magát, sportol, foglalkozik a fizikai egészségével. Amíg a korabeli pasi otthon sörözik a tévé előtt, vagy a kocsmában ül. Ezek nem kivételek, hanem full a valóság, max nem annyira sportos kivitelben...
2024. jún. 22. 07:31
 44/48 anonim ***** válasza:
25%

A 41-es komment nem nekem van, ő 40 alatti férfiakkal kezelteti magát, ezen én túl vagyok.

Viszont extrém buborékban élhetsz, ha körülötted a negyvenes, ötvenes nők mind középharmincasok, az ugyanilyen korú férfiak meg mind lepukkant tévébambuló kocsmatöltelékek.

Vagy csak torzítasz izomból, viszont emiatt egyelőre nem tűnsz bölcsebbnek az első hozzászólónál.

2024. jún. 22. 07:48
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Én 48 vagyok, barátnőm 50.

Kicsit ráncos a bőre valóban, van rajta egy kis felesleg is narancsbőrrel, de nagyon csinos, formás, és szép az arca.

Nekem a saját korosztályom igenis tetszik.

2024. jún. 22. 08:33
 46/48 anonim ***** válasza:

43

Te csak szimplán szexista vagy

Hol éltek, hogy a 40-es férfiak nagypapák? Szerintrd hogy néz ki egy nagypapa? Elárulom: ráncos, ősz (ha van haja), nehezen jár. Mutass nekem ilyen 40 éves férfit, kérlek.

2024. jún. 22. 12:21
 47/48 anonim ***** válasza:
Segítek: sétálj az utcán.
2024. jún. 22. 12:54
 48/48 anonim ***** válasza:
48%

47

Segítek: sétálok az utcán. Viszont te odaszoktál menni megkérdezni az utcán az emberhez, hogy hány évesek? Vagy csak látsz egy 60 éves férfit, és elkönyveled magadban, hogy na így néz ki egy 40 éves.

Ezért kell olyanokból levonni a következtetést, akiket ismersz, nem random az utcán, ahol max tippelni tudsz a korra.

2024. jún. 22. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!