Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 50-es férfinak saját korosztál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-es férfinak saját korosztályú nő komolyan "jobb híján" kategória?

Figyelt kérdés

2024. febr. 27. 19:40
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
77%
Jé milyen hülye ez az 1, 19, és a többi hozzászólása amit ide írogatott. Hát figyu mivel te impotens vagy, neked mindegy hidd el, hogy a korodbelire vagy a 20 évesre nem áll fel. Aki viszont jó erőben van, az elég rendesen be tud indulni nála idősebb nőre is.
2024. febr. 27. 21:21
 32/48 anonim ***** válasza:
75%
Na, a 60-as férfiak többsége meg már fél lábbal a sírban van, vagy már elhullott belőlük jópár. Aztán otthon lehet hokizgatni a pörköltszaftos trikóban rengő tokával fuldokolva a fiatal csajokra. 😂
2024. febr. 27. 21:45
 33/48 anonim ***** válasza:
80%
Mert az 50es férfi kívánatos? 😂😂
2024. febr. 27. 23:25
 34/48 anonim ***** válasza:
20%
Inkább ezt kellene kérdezni magadtól: Miért csak azok az 50+ os férfiak teszenek akiktől leolvad a 30-as nők bugyija? A korosztályunkra ez nem jellemző. Aki él a lehetőséggel egészségére. Marad neked a maradék 95% Esetleg ha méltóztatnál közülük választani. Esetleg a stílusod, műveletlenséged,.... kapcsán ezeknek is kiesik 30%-a, akkor válassz a maradékból.
2024. febr. 27. 23:33
 35/48 anonim ***** válasza:
79%
50-es ferfi lehet nem veletlen maradt egyedul, a normalisabbja a gyerekevel vagy esetleg unokajaval foglalkozik szabadidejében, nem a noket hajkurassza :)
2024. febr. 28. 07:17
 36/48 anonim ***** válasza:
90%

25 évesen is van önmagát elhanyagoló nő, meg 50 évesen is van bombázó.

Én válás után a saját korosztályomat kerestem, nekem nem tetszenek a fiatal csajok stílusra, viselkedésre, gondolkozásra.

A barátnőm szép, csinos, formás. Van kis hasa, kicsit lóg a bőre, kicsit ráncos, kicsit izületi fájdalmas. Emellet egy értelmes, intelligens nő jó munkával, szeret engem meg a gyerekeimet.

A kérdezőnek enyhén torz és egysíkú a világról alkotott képe.

2024. febr. 28. 09:02
 37/48 anonim ***** válasza:
66%

Járok táncolni egy olyan körbe, ahol csak nők vannak. Én vagyok a legfiatalabb... Az 50+osnak is feszes, természetes mellé van, és ugrásból spárgázik... A 40+-os meg szintén jól néz ki. Ellenben a korosztálybeli férfiakkal... A férfiak oregednek úgy, mint a tej, nem a nők... A hatvan éves venembernek üzenem, hogy a férfiak 40-től felfelé olyanok mint a nagypapák, és ezt rajtatok kívül mindenki látja, még nem minden férfi pedofil, hogy ne vonzza a saját korosztálya.

Egyébként az ötvenes nőknek jobb is ha nem keresik ötvenes férfiak, legalább nincs csalódás benne :D

2024. jún. 22. 00:43
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

37

Nekem vannak 40-nél 1-2 évvel idősebb férfi kollégáim. Teljesen baromságokat beszélsz, semmi nagypapás nincs bennük

2024. jún. 22. 02:24
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Kivételek mindig vannak nyilván, de a többségre ez a jellemző
2024. jún. 22. 03:20
 40/48 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen valóságtorzító hozzászólásoknak mi értelmük van?

Elhiszem, hogy létezik a spárgát szaltózó feszes mellű 50-es nő egy példányban a balettban, ahova jársz ugrálni, de nézz már körül kicsit a valóságban is, arányaiban hány ilyet látsz?

Ha felbosszantott valamelyik agyatlan hozzászólás, akkor kár legyártani az ellenvégletet, mert ugyanolyan sötétnek fogsz tűnni, mint az, akin te húztad fel magad.

2024. jún. 22. 06:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!