Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es férfinak saját korosztályú nő komolyan "jobb híján" kategória?
25 évesen is van önmagát elhanyagoló nő, meg 50 évesen is van bombázó.
Én válás után a saját korosztályomat kerestem, nekem nem tetszenek a fiatal csajok stílusra, viselkedésre, gondolkozásra.
A barátnőm szép, csinos, formás. Van kis hasa, kicsit lóg a bőre, kicsit ráncos, kicsit izületi fájdalmas. Emellet egy értelmes, intelligens nő jó munkával, szeret engem meg a gyerekeimet.
A kérdezőnek enyhén torz és egysíkú a világról alkotott képe.
Járok táncolni egy olyan körbe, ahol csak nők vannak. Én vagyok a legfiatalabb... Az 50+osnak is feszes, természetes mellé van, és ugrásból spárgázik... A 40+-os meg szintén jól néz ki. Ellenben a korosztálybeli férfiakkal... A férfiak oregednek úgy, mint a tej, nem a nők... A hatvan éves venembernek üzenem, hogy a férfiak 40-től felfelé olyanok mint a nagypapák, és ezt rajtatok kívül mindenki látja, még nem minden férfi pedofil, hogy ne vonzza a saját korosztálya.
Egyébként az ötvenes nőknek jobb is ha nem keresik ötvenes férfiak, legalább nincs csalódás benne :D
37
Nekem vannak 40-nél 1-2 évvel idősebb férfi kollégáim. Teljesen baromságokat beszélsz, semmi nagypapás nincs bennük
Az ilyen valóságtorzító hozzászólásoknak mi értelmük van?
Elhiszem, hogy létezik a spárgát szaltózó feszes mellű 50-es nő egy példányban a balettban, ahova jársz ugrálni, de nézz már körül kicsit a valóságban is, arányaiban hány ilyet látsz?
Ha felbosszantott valamelyik agyatlan hozzászólás, akkor kár legyártani az ellenvégletet, mert ugyanolyan sötétnek fogsz tűnni, mint az, akin te húztad fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!