Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért nem veszik észre, hogy az állandó hisztivel csak magukat járatják le?
Szerintem itt fogalomzavarban vannak sokan. Az incel azt jelenti önkéntelen cölibátus, magyarul nem tudom megismerkedni olyan nővel akivel lenne fizikális kapcsolata.
Ha valaki ettől "lúzer" akkor legyen de szerintem ez elég felületes gondolkodás.
Arra senki sem gondol hogy nem minden incel nimfomániás? Van akinek fontosak az érzelmek, érzések? Átlagos férfiak, nem találják a társukat, egy valós jelenség, megjegyzem a másik oldalon is ott van csak a nők ugye a testük miatt állandó figyelmet kapnak míg a férfiak nem.
Tisztába kéne végre tenni hogy az incel nem egy nőgyűlőlő vesztes, hanem egy párkapcsolati téren sikertelen ember, de attól még lehet ugyanolyan értékes mint egy Chad aki naponta 5-10 nővel van együtt.
39F incel
"incel"
Kismilliószor megkaptam már ezt itt, ehhez képest vagy 100+ os nő strigulán túl vagyok már.
Szimplán csak utálom az akaratos, paraszt nőket, ennyi.
"Ha az ő helyükben lennél, hogy 30 évesen még a kezét sem fogtad volna meg egy nőnek"
Hihi, rólam is kb ezt hiszik sokszor itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!