Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az állandó kettős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az állandó kettős mércézés a nők részéről?

Figyelt kérdés

A nők ugye itt vérig vannak sértve ha aranyásónak mondják őket mert nem akarnak olyan pasit akinek nem olyan jó a fizetése/egzisztenciája (ez nem mindig jelenti azt, hogy pasi egy szegény gyáti munkás).

Válaszul mindig azt mondják, hogy a pasi is felszínes ha nem hajlandó összejönni egy ilyen

[link]

nővel és a szép csinos nők mernek tetszeni neki.

De ez hülyeség mert:

Sok pasi csak azért akarna gazdagabb lenni a mostani szintjénél, hogy jobban menjen neki a csajozás.

Ellenben sok nő magáért szép és nem a pasik miatt.

[link]

2023. máj. 21. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Minden heteroszexualis egeszseges no es ferfi is foglalkozik azzal mit gondol rola az ellenkezo nem ha nem is 100% ig de azert mindenkit erdekel valamilyen szinten. A noknek meg borzalmasan tud fajni az igazsag igen. Kivetel nelkul mind nezi a penzt. De amugy meg nem kell ezt annyira tullihegni. En mindig azt szoktam mondani hogy ha nekem van egy sajat hazam es egy kozep kategorias autom es ha valakinek az keves, akkor az takarodjon a k....a a***ba! Egy no miatt se fogok premium autot venni csak azer mer o majd azer fekszik le velem. Aztan a kiadas meg 4 szer annyi ra mint egy masik normal kocsira. Persze abbol a szempontbol megertem oket is, hogy nem jonnek ossze egy gyari munkassal akinek semmilye sincs, mert azer aki 35 eves koraig addig nem jutott el hogy egy autot vegyen vagy jogsit csinaljon legalabb az mar a nemtorodomseg. De elso sorba az ember onmaganak feleljen meg sztem.
2023. máj. 21. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Én erre csak annyit tudok reagálni, hogy mindkettő nem tehet arról, hogy némely ember mindkettő nemből olyan amilyen.

A legtöbb férfi csakis szexet akar minél több nővel, míg a legtöbb nő szerelmet. Na most akkor, hogyha a férfiak többsége csak testiségre utazik, akkor némely nő miért nem utazhat pénzre?

50.50,ez így fair. 😂😂😂

2023. máj. 21. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
19%

A legtobb no szerelmet🤣🤣🤣🤣

Ezt te magad se gondolod komolyan.

2023. máj. 21. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Annyira vicces, mikor a nőt még csak képen látott pasasok osztják az észt a nőkről.
2023. máj. 21. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
ugyan kérlek😂😂
2023. máj. 21. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
35%
4. es tobb not lattam mar szerintem mint ahanyszor te leultel a wc ulokedre. Sirni rimankodni tudtok csak hogy nincs normalis ferfi. Lehet nem alomvilagba kene elni es a tokeletest keresni mer az hogy penze is legyen, nagy is legyen a farka, meg meg millio dolog az nem fog menni:D
2023. máj. 22. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!