Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan pasival aki csak az oltásról meg a kovidról tud legtöbbször beszélni és állandó téma nála?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 07:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%

Én eleve pasival nem jönnek össze.

De alapvetően neki ez a hobbyja nem értem hogy miért gond

2022. jan. 6. 07:14
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem, inkább elfoglalom magam valamivel, minthogy unatkozzak.
2022. jan. 6. 07:24
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
67%
Nem. Utàna jönne a fideszezés, gyurcsànyjobbvót, meg a többi szarsàg.
2022. jan. 6. 07:48
 4/13 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom feltűnt-e, de jelenleg ez a fő probléma az országban!
2022. jan. 6. 07:56
 5/13 anonim ***** válasza:
26%

" Utàna jönne a fideszezés, gyurcsànyjobbvót, meg a többi szarsàg."

Tehát a politikával foglalkozni "szarság", aztán az ilyen csodálkozik, ha egyik reggel arra ébred, hogy nem érti a világot maga körül.

2022. jan. 6. 07:58
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem szarság szerintem a politikával foglalkozni meg az oltással sem. De aki 0-24 ezekkel van elfoglalva annak nincs élete. Hiszen a mindennapi életében is az embernek vannak “ nagyobb” gondjai, mint pusztán a társadalmunk problémáival foglalkozni. Beszélni lehet , sőt kell is róla. De nem egésznap.
2022. jan. 6. 08:22
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem, idegesítene. Egy rövid idő után megverném.
2022. jan. 6. 08:34
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

"Nem tudom feltűnt-e, de jelenleg ez a fő probléma az országban!"

Bár ez lenne, és nem pl. a cigánykérdés, hajléktalankérdés, az infláció, a bűnözés, alkoholizmus és elszegényedés.

Ez egy gumicsont most már, hogy ne kelljen a lényeggel foglalkozni. Nem vagyok vírustagadó, sem oltásellenes, de jelenleg (az omikron kapcsán) orrdugulástól, rekedtségtől és torokkaparástól rettegünk.

A kérdésre válaszolva: nem. Nem tudok tartósan olyannal lenni egy társaságban, akinek csak ez a témája.

2022. jan. 6. 08:36
 9/13 anonim ***** válasza:
7%

8! az ugye megvan, hogy ezek közül csak egy valós -az alkoholizmus- a probléma? A többi a gumicsont!

Eleve ilyen, hogy "hajléktalankérdés" -mit kérdezel a hajléktalanokról, hogy hogy hívják vagy mit?

Meg elszegényedés mikor soha ennyien ilyen jól nem éltek soha a világ történetében?

2022. jan. 6. 08:41
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
Esélytelen, nem kell magam mellé egy érdektelen Müller Cecília. Az ilyen emberek (mármint aki csak a vírusról tud beszélni) elképzelni nem tudom, hogy milyen unalmas és sivár jellemmel és élettel bírnak, ha náluk csak ez a téma.
2022. jan. 6. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!