Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan pasival aki csak az oltásról meg a kovidról tud legtöbbször beszélni és állandó téma nála?
Én eleve pasival nem jönnek össze.
De alapvetően neki ez a hobbyja nem értem hogy miért gond
" Utàna jönne a fideszezés, gyurcsànyjobbvót, meg a többi szarsàg."
Tehát a politikával foglalkozni "szarság", aztán az ilyen csodálkozik, ha egyik reggel arra ébred, hogy nem érti a világot maga körül.
"Nem tudom feltűnt-e, de jelenleg ez a fő probléma az országban!"
Bár ez lenne, és nem pl. a cigánykérdés, hajléktalankérdés, az infláció, a bűnözés, alkoholizmus és elszegényedés.
Ez egy gumicsont most már, hogy ne kelljen a lényeggel foglalkozni. Nem vagyok vírustagadó, sem oltásellenes, de jelenleg (az omikron kapcsán) orrdugulástól, rekedtségtől és torokkaparástól rettegünk.
A kérdésre válaszolva: nem. Nem tudok tartósan olyannal lenni egy társaságban, akinek csak ez a témája.
8! az ugye megvan, hogy ezek közül csak egy valós -az alkoholizmus- a probléma? A többi a gumicsont!
Eleve ilyen, hogy "hajléktalankérdés" -mit kérdezel a hajléktalanokról, hogy hogy hívják vagy mit?
Meg elszegényedés mikor soha ennyien ilyen jól nem éltek soha a világ történetében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!