Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love bombing szakasz általában meddig tart? Mennyi idő mire általában beindul a visszavétel, játszmázás és morzsákkal etetés?
Szerintem egyértelmű rá a válasz. Attól függ mikor nyissa ki a szemét az áldozat. Amikor még lehet irányítani, nem " felesel vissza", nincsenek normális igényei addig minden "fasza".
Aki "kezdődik" a baj amikor végre az áldozat elvár rendes bánásmódot vele szemben.
Akkor kezd el hibáztatni, manipuláció sokkal durvábban mint azelőtt, azok csak "lightosak" voltak.
Úgy megbolondítja az áldozatot, hogy ha ő azt mondja, hogy ma kedd van elhiszi. Elhiszi, hogy az őrült, túlérzékeny, a bűnös és teper azért, hogy megfeleljen neki.
Egyfajta tényleg beteg játszma, nemhiába javasolt az áldozat számára terápia.
"Szerintem egyértelmű rá a válasz. Attól függ mikor nyissa ki a szemét az áldozat."
Ez az egyik verzió.
Mert akkor elkezd sok dologra magyarázatot kérni az áldozat, számonkérni, stb.
Kezd lebukni a hazugságaival a nárcisztikus, mert nem tud magyarázatot adni.
De nekem volt olyan, hogy nem ez történt, hanem egyszerűen csak rám támadt. Párfordulás. Onnantól minden baja volt, amiket korábban dicsért rajtam, amik miatt velem összejött, azokat most hibának sorolta.
Legtöbbször a jó tulajdonságaimat kifogásolta, azokkal szidalmazott.
Vagy teljesen semleges dolgokkal.
Csak azért eszel almát, mert megteheted... (???) Ilyenek.
14: Hát nem.
Felébredés nélkül van.
Nekem semmi bajom nem szokott lenni a kedveseimmel, mikor a semmiből megtámad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!