Megéri az emagnál rendelni?
emagst.akamized.net?
Ez miféle oldal? Vagy csak a kép ezen a domainen elérhető?
Miért nem rendesen linkeled be, hogy lássuk a gép specifikációját és az eladót? Nem fogjuk előled megvenni :)
Emagról összesen négyszer rendeltem.
Mind a négyszer megbántam.
A legutóbbi eset:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1246..
Ne a képet linkeld, hanem a terméket!!
Egy gond van amúgy az emaggal, hogy legtöbb esetben nem magyar billentyűzetes a laptop, amit árulnak. Illetve ha nem az emag a forgalmazó, akkor totál felejtős, mert mindenféle kéte egyéni vállalkozót is engednek hirdetni. Akkor az eredeti forgalmazó oldalát nézd meg esetleg.
De írd le inkább azt hogy mire használnád a gépet, és mekkora kereted van a vásárlásra, aztán tudunk ajánlani.
Én telefontokot, hangszórót, üvegfóliát, powerbankot rendeltem, mindegyik megérkezett, az üvegfóliából rosszat küldtek, de lehet azt én néztem el rendeléskor (iPhone Xs helyett X).
De az ilyen román meg szlovák cégektől óczkodok.
Árukeresőn nézd meg ezt a laptopot, biztos fent van és legalább 99%, hogy magyarországról érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!